27 / 04 / 2024

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.



2008 yılında evlenen Mustafa Sandal ile Emina Jahovic, 10 senelik evliliklerini 2018'de bitirmişti. Hürriyet'te yer alan habere göre, Yaman ve Yavuz adında iki oğulları olan Emina Jahovic ve Mustafa Sandal çocukları için sık sık görüşüyor. Geçtiğimiz Şubat'ta  iki aylık nafakasını alamadığı için şarkıcı Mustafa Sandal’ın evine icra memurlarını yollayan şarkıcı ve oyuncu Emina Jahovic, eski eşini kızdırdı. Emina Jahovic'in bu hamlesinden sonra Mustafa Sandal, nafakanın iptali için dava açtı.

Mustafa Sandal dan Emina Jahovic e kira geliri davası!

23 Kasım 2021'de görülecek davada şarkıcı Mustafa Sandal, eski eşine her ay ödediği 15 bin liralık nafakanın iptal edilmesini talep edecek. Çubuklu Vadi'de yer alan evinin 70 bin liralık kira gelirini de alan Emina Jahovic'in bu haktan da mahrum edilmesi istenecek.

Şarkıcı Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi'de yer alan milyonluk villasını satmak için Dikran Masis ile anlaşmıştı. Ancak Masis'in son anda vazgeçmesiyle birlikte o villayı 70 bin TL'ye kiraya verdi. Villanın kira gelirini Emina Jahovic alıyor.

 

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!


Geri Dön