25 / 07 / 2024

CuEngine yurtdışı satış

CuEngine yurtdışı satış

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

Yurtdışında iPhone 14 Satın Alabileceğiniz En Uygun Ülkeler Belli Oldu!

Apple'ın son zamıyla birlikte iPhone 14 fiyatları arttı. İşte Türkiye'de en pahalıya satılan iPhone 14'ü daha uygun fiyatlarla alabileceğiniz yurtdışı ülkeler...

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

İşte amiral gemisi İşte fırsat! A101'den Uğruna yurtdışına çıkıldığı iPhone 14 Plus çılgınlığı! 23 Aralık satış listesi

A101 reyonunu zengin ürünlerle besleyip vatandaşı çekmeye devam ediyor. Şimdi de, iPhone 14 Plus 512 gb versiyonunu satışa sundu. Peki iPhone 14 Plus 512 GB ne kadar? İşte fiyat listesi

Avrupa'da yabancıya konut satış oranı Türkiye'nin iki katı!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, geçen yıl bazı Avrupa ülkeleri, Kanada ve ABD'de yabancıların toplam konut satışından aldığı payın yüzde 10 civarında olduğunu belirterek yabancıya konut satışlarının Türkiye'nin iki katı olduğunu söyledi.

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Yabancıya konut satışı fiyatları etkiliyor mu?

Yurtdışında yabancılara ilişkin doğrudan konut satışı gerçekleştiren şirketlere devlet desteğini öngören uygulamanın ev fiyatlarını yükselteceği olasılığı sosyal medyada tepkilere neden olurken, sektör temsilcileri  yabancıya kiralama yoluyla verilen oturum izninin kaldırılmasını istiyor. 

Türkiye yabancıya konut satışında rekor kırıyor!

Türkiye yabancılara konut satışında 2021 yılında 50 bin konutla rekor kırdı. DEİK Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün konut satışalara yönelik açıklama yaptı.

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

Yabancıya konut satışı CuEngine ile 100 milyon doları aştı!

Farklı ülkelerdeki tecrübeleriyle gayrimenkul alanında her dilde 360 derece satış desteği sağlayarak yabancıya satışa hız kazandıran CuEngine Turkey, 100 milyon dolar satış cirosunu aştı. 

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

Gayrimenkul satışında ülke sınırları kalkıyor!

Gayrimenkul brokerleri tarafından ve brokerler için tasarlanmış interaktif 3D satış platformu CuEngine, olduğunuz yerden bütün dünyaya konut satmanızı sağlıyor.

Gayrimenkulcüler yabancıya satış için dernek kuruyor!

Gayrimenkulde yabancıya konut satışını 6 milyar dolardan 20 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen yeni nesil inşaatçılar dernek kurdu. Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği izinlerin ardından çalışmalara başlayacak...

CuEngine yurtdışı satış Haberi

CuEngine yurtdışı satış

CuEngine Turkey Co-CEO’su Adil Yaman Türkiye’de faaliyete geçtikleri son 9 ayda, üstelik bu dönemin büyük bir kısmında da koronavirüs salgını süreci olmasına rağmen dünyanın pek çok ülkesine Türkiye’den satış gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bu verilere göre, CuEngine üzerinden Türkiye’den yurt dışına yapılan satışların yüzde 20’sini Çin, yüzde 16’sını İran, yüzde 9’unu Pakistan, yüzde 8’ini Irak, yüzde 8’ini Birleşik Arap Emirlikleri, yüzde 6’sını İngiltere, yüzde 4’ünü Rusya, yüzde 4’ünü Afganistan, yüzde 2’sini Hindistan, yüzde 4’ünü Katar, yüzde 2’sini Bangladeş, yüzde 2’sini Amerika Birleşik Devletleri, yüzde 1’ini Kanada ve yüzde 14’ünü diğer ülkeler oluşturuyor.

Müşteri memnuniyetleri online olarak kontrol ediliyor

CuEngine Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, dünyada kullanılan “online sunum” yöntemini ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmete aldıklarını dile getirdi. Son 9 ay...