02 / 05 / 2024

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 



CuEngine Turkey Co-CEO’su Adil Yaman Türkiye’de faaliyete geçtikleri son 9 ayda, üstelik bu dönemin büyük bir kısmında da koronavirüs salgını süreci olmasına rağmen dünyanın pek çok ülkesine Türkiye’den satış gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bu verilere göre, CuEngine üzerinden Türkiye’den yurt dışına yapılan satışların yüzde 20’sini Çin, yüzde 16’sını İran, yüzde 9’unu Pakistan, yüzde 8’ini Irak, yüzde 8’ini Birleşik Arap Emirlikleri, yüzde 6’sını İngiltere, yüzde 4’ünü Rusya, yüzde 4’ünü Afganistan, yüzde 2’sini Hindistan, yüzde 4’ünü Katar, yüzde 2’sini Bangladeş, yüzde 2’sini Amerika Birleşik Devletleri, yüzde 1’ini Kanada ve yüzde 14’ünü diğer ülkeler oluşturuyor.

Müşteri memnuniyetleri online olarak kontrol ediliyor

CuEngine Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, dünyada kullanılan “online sunum” yöntemini ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmete aldıklarını dile getirdi. Son 9 ay içerisinde Türkiye’den 14 ülkeye satış gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Yaman, "Gayrimenkulde ülke sınırlarını kaldıran bir satış platformuyuz. Müşterilerimize dünyanın bir ucundan diğer ucuna seyahat etmesine gerek kalmadan ev sahibi olma imkânı sunuyoruz. En çok satışı da Çin’e gerçekleştirdik. Şu an sadece İstanbul projelerinde hizmet veriyoruz. Hem Avrupa hem Anadolu yakasından satışlar var.  Yabancılar en çok alacakları gayrimenkulün vatandaşlık kriterlerine uygun olup olmadığına bakıyor. Projenin lokasyonu, fiyatı, kiralanabilirliği de alımı etkileyen diğer faktörler arasında. Ayrıca proje bitmemişse inşaat firmasının referansları, bitirdiği eski projeleri müşteri memnuniyetleri mutlaka online olarak kontrol ediliyor" şeklinde konuştu. 

Önceliğimiz interaktif 3D satış sistemi ve proje yönetimi

Yaman, Türkiye pazarının yüksek büyüme potansiyeli ve gücü sebebiyle ekibin ağırlık verdiği konuların öncelikle interaktif 3D satış sistemi ve proje yönetimi olduğunu belirterek, sundukları hizmetler ve geniş network ağı sayesinde pazarda çok ileri bir noktada olduklarını da dile getirdi. 

Gayrimenkul satışında ülke sınırları kalkıyor!


Geri Dön