29 / 04 / 2024

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…



Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya düzenledi. Kampanya ile birlikte 1 euro ile yurt dışına gidilebilecek.

Kış sezonu kampanyası

Pegasus hava yolları 29 Ekim 2023-30 Mart 2024 tarihleri arasında kış sezonu adına özel bir yurtdışı kampanyası paylaştı. Kampanya ile birlikte 75.000 koltuk adına sınırlı olan bir indirim duyuruldu. Pegasus mobil uygulaması ya da Pegasus web sitesi üzerinden biletler satılacak. Bu kampanya kapsamında biletlerin tükenmesi ile birlikte kampanya sona erecek.

Pegasus tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus yurtdışı uçuş kampanyası

Pegasus’un paylaşmış oldu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler biletlerini Pegasus mobil ya da Pegasus web sitesi üzerinden 13 Nisan 2023’te 16 Nisan 2023 tarihlerinde satın alacak. Uçuşlar 29 Ekim 2023-30 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Pegasus’un sunmuş olduğu bir Euro’luk yurtdışı bilet kampanyası 13 Nisan sabah 8:30’dan itibaren başladı. Kampanya 16 Nisan saat 23:59’a kadar sürecek. Kampanya yalnızca yurtdışı uçuşlarda geçerli olacak. Kampanya kapsamında tüm vergiler esas alınacak.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanya döneminde yalnızca 75.000 adet ile sınırlı indirimli koltuklardan faydalanabilecek. Koltukların tükenmesiyle birlikte ücretlerde değişim yaşanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön