16 / 05 / 2024

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…



Pegasus tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus bol bol üyeliği

Pegasus uygulaması üzerinden bol bol üyeliği oluşturulması kampanyanın temel şartlarından biridir. Pegasus kampanyasına katılmak için öncelikle Pegasus bol bol üyesi olunması gerekiyor. Sonrasında yolcu bilgileri girilerek Pegasus bol bol üyelik numarasının belirtilmesi gerekiyor. Kampanya yalnızca yurtdışı ve süper eko paketindeki biletler adına geçerli olacak.

Yurtdışı uçuşlar adına vergi tutarını görmek ve bilet satın alım işlemleri sırasında detaylı bilgilere ulaşmak adına sağ alt köşedeki ekrana tıklanması yeterli olacak. Kampanya kapsamı ile birlikte vergiler dahil yalnızca 1 Euro’ya yurtdışı biletlere satılacak.

Kampanyanın biletleme dönemi ile kullanım dönemi farklı olacak. Satın alım işlemleri gerçekleştirilirken hususlara dikkat edilmesi gerekiyor.

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus KPSS şartı aramadan personel alımı yapılacak! Üstelik tecrübeli olmaya gerek yok!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön