03 / 05 / 2024

Çuhadaroğlu Alüminyum yatırım

Çuhadaroğlu Alüminyum yatırım

İnşaat sektöründeki mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Alüminyum, kapasitesini artırmayı planlıyor.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Pandemi sürecinde yatırım ofislerinin faaliyetleri arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, "Şu anda yatırım kararı alınmış toplam 52 proje var. Bu projelerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar dolar, taahhüt edilen istihdamı ise 10 bin 500 civarında." diye konuştu.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Alshadad Almohammad tarafından kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım’a transfer oldu!

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım'ın kiracı ilişkileri ve kiralama hizmetleri müdürlüğü pozisyonuna atandı...

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Çuhadaroğlu Alüminyum yatırım Haberi

Çuhadaroğlu Alüminyum yatırım

İnşaat sektöründeki mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Alüminyum, kapasitesini artırmayı planlıyor. Son beş yılda her yıl ortalama yüzde 18 büyüme gerçekleştirdiklerini söyleyen Çuhadaroğlu Alüminyum Genel Müdürü Kenan Aracı, "Makine parkımız, üretim alanımız ve binamızın modernizasyonu ve yatırımlarım gündemimize aldık. Buna ek olarak hammadde tedariki planlaması çerçevesinde dökümhane ve üretim kapasitemizi iki katma çıkaracak projeler de dahil, tüm yatırımları 2016 yıl sonuna kadar etap etap tamamlayacağız" diye konuştu. 


Şirketlerin geleceği açısından Ar-Ge çalışmalarının oldukça önemli olduğunun altım çizen Kenan Aracı, son beş yılda firmanın kârlılığı içindeki Ar-Ge harcamalarım yüzde 15 seviyelerinde tuttuklarını kaydetti. Aynı dönemde yeni geliştirdikleri ürünlerin satışlar içindeki payım ise yüzde 50 seviyesine ulaştırdıklarını belirten Aracı, iki yıl içinde bu...