25 / 07 / 2024

Çukuralan Madeni izin belgesi

Çukuralan Madeni izin belgesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çukuralan Madeni çevre izin belgesi aldı. Proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inceleme yaptı...

Yapı kullanma izin belgesi harcı 2015!

İnşaat çalışmaları bitmiş bir yapıya yapı kullanma izin belgesi alınabilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve harcın ödenmesi gerekiyor. Peki, yapı kullanma izin belgesi harcı ne kadar? İşte yapı kullanma izin belgesi harcı 2015...

Bilgili ve Şahenk ortaklığına izin çıkmadı!

REKABET Kurumu, Serdar Bilgili ve Ferit Şahenk'in ortaklığına izin vermedi. Kurul kararlarına göre, Corpera Turizm Yatırımlarının paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH'dan devralınmasına izin verilmedi..

Kırşehir'de Pöhrenk Florit Madeni projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Pöhrenk Florit Madeni projesi için 13 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Onarım ön izin belgesi nedir?

Onarım uygunluk belgesi, tadilat ve tamiratların onarım ön izin belgesine uygun tamamlandığına dair ilgili idare tarafından verilecek belgeyi ifade ediyor. Peki, onarım ön izin belgesi nedir? Belge nereden alınır?

TMMOB üyeleri, yurtdışına gitmek için Bakanlıktan izin alacak!

Hazırlanan İmar Kanunu taslağıyla yönetmelik çıkarma izni Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ’na geçirilmesi planlanan TMMOB üyeleri, yurtdışındaki bir toplantıya katılmak için de Bakanlık’tan izin alacaklar.

Tarık Duman: Yüksek katlı projelere izin verilmeli!

Kocaeli'deki şehir plancılarından Tarık Duman, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak atılan adımları ve yaşanan süreçteki sorunları anlattı. Duman, yüksek katlı projelere izin verilmesi gerektiğini söyledi

Ev yapmak için belediyeden izin nasıl alınır?

Bir arsa üzerinde inşaat yapılabilmesi için belediyeden inşaat ruhsat izninin alınması gerekiyor. Peki, ev yapmak için belediyeden izin nasıl alınır? Ruhsat izni için hangi belgeler istenir?

Akdağmadeni TOKİ Konutları kuraları çekildi!

Akdağmadeni TOKİ Konutları kuraları çekildi. Akdağmadeni Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kura çekimine Kaymakamı Ahmet Yıldız, İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale'de Kestanelik Altın-Gümüş madeni için halk toplantısı düzenlenecek!

Batı Anadolu Madencilik Sanayi tarafından Kestanelik Altın-Gümüş madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması adına 24 Aralık 2014 günü saat 11:00'de Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Sabiha Gökçen'in Malezyalı şirkete devrine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Limak Grubu'na ait hisselerinin Malaysia Airport Holding tarafından devralınmasına izin verdi. Satış işlemiyle ilgili Rekabet Kurumunun resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Ovacık Altın Madeni denetimlerde temiz çıktı!

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.

Danıştay, Ataköy'de 70 metrelik gökdelene izin vermedi!

SON dönemde yüksek yapılar ve durdurulan gayrimenkul projeleriyle gündeme gelen Ataköy için yeni bir karar çıktı. Danıştay, bölgede yapılmak istenen 70 metrelik gökdelene izin vermedi.

Danıştay, Ataköy’de gökdelene izin vermedi!

Son dönemde yüksek yapılar ve durdurulan gayrimenkul projeleriyle gündeme gelen Ataköy için yeni bir karar çıktı. Danıştay, bölgede yapılmak istenen 70 metrelik gökdelene izin vermedi.

Çukuralan Madeni izin belgesi Haberi

Çukuralan Madeni izin belgesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan incelemeler sonucunda Çukuralan Madenimizin geçici izin belgesi 2019 yılına kadar geçerli olmak üzere "çevre izin belgesi"ne dönüştürülmüştür.

Çevre ve izin belgesi İzmir İl Özel İdaresi'ne teslim...