05 / 07 / 2024

çukurambar Besa Kule

çukurambar Besa Kule

Başkent Ankara'da iş dünyasının gözde buluşma merkezlerinden olan Çukurambar'ın girişine inşa edilen Besa Kule projesi, 25 mağazasıyla Çukurambar'ın yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday...

Besa Kule, Çukurambar’ın buluşma merkezi olacak!

Ankara iş dünyasının gözde buluşma merkezi Çukurambar girişine inşa edilen Besa Kule, projenin kapsamında bulunan mağazalarla da bölgenin değerini arttıracak. Besa Kule, Çukurambar’ın buluşma merkezi olacak...

Ankara Era Kule Çukurambar satışa çıktı! Yeni proje!

4A Grup İnşaat tarafından Çankaya'da yükselen Era Kule Çukurambar satışa çıktı. Era Kule Çukurambar'da konut fiyatları ne kadar? İşte Era Kule Çukurambar projesi ile ilgili ayrıntılar...

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Ankaralılar Çukurambar'da daha fazla buluşacak!

Ankara’da lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Besa Kule'de kiralık ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlıyor!

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Besa Kule'de ticari komşuluk başlıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Haziran 2015'te sahiplerine teslim etmeye hazırlandıkları Besa Kule İş Merkezi'nde ticari komşuluk geleneğini başlatacaklarını, bunun için hazırlandıklarını belirtti.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

çukurambar Besa Kule Haberi

çukurambar Besa Kule


Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde bulunan konumuyla Ankara iş dünyasının yeni adresi Besa Kule'di yüksek konforlu ofisler ve mağazalarla yaşamı kolaylaştıracak ayrıntılara yer verildi. Besa Kule'nin iş dünyası ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu bölgelerden Çukurambar'a yeni bir soluk getireceğini kaydeden Besa İnşaat A.Ş. 

Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projede yer alacak mağazaların da bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak yapıda olacağım belirtti. Bezci, iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede mesai saati bitiminden sonra sosyal hayatın canlandığını ve Besa Kule'nin nitelikli yapısı ile bu bölgeye ayrı bir değer katacağını kaydetti. Bezci, bölgede yaşayanların ihtiyaçlarını rahat ve konforlu karşılamakta zorlandığını belirterek şunları söyledi: "Besa Kule projesi kapsamında yer alan nitelikli ve konforlu mağazalar bölgenin ihtiyacını karşılayacak. Besa Kule, adres olacak lokasyonu, titiz ayrıntılara yer...