03 / 05 / 2024

Çukurambar

Çukurambar

Koru Sağlık Grubu, yeni hastanesini Çukurambar semtinde törenle açtı. Koru Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Hasan Biri, Yüksek İhtisas Üniversitesi ile ortaklık yaptıklarını söyledi.

Çukurambar Mahallesi'nde ÖİB kararı da yargıya gidiyor!

Çukurambar Mahallesi'nde Danıştay'ın 2,5 emsale izin vermemesine karşın Özelleştirme idaresi 2,49 emsalle imar planı değişikliğini onayladı. Çukurambar Mahallesi'nde ÖİB kararı da yargıya gidiyor.

Ankara inşaat alanında hızla gelişiyor!

Bir zamanlar bürokrasinin soğuk yüzü olarak görülen Ankara bu görünümden sıyrılmaya başladı. Ticari faaliyetlerini İstanbul üzerinden yürütmek zorunda kalan Ankara, çok sayıda sektörde söz sahibi olarak ekonomideki kabuğunu kırıyor.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

TOKİ'den 'Atatürk Orman Çiftliği ihalesi' açıklaması!

 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Çukurambar'da bulunan 48 bin metrekarelik arsanın açık artırma yöntemi ile satışının, rekabet koşulları oluşmadığı için kamu yararı adına ertelendiği açıkladı.

TOKİ AOÇ taşınmazları ihalesini erteledi!

Ankara Çukurambar'daki Atatürk Orman Çiftliği alanıyla ilgili gerçekleşecek satış işlemi 'yeterli katılım olmadığı ve rekabet sağlanamadığı' nedeniyle ertelendi.

TOKİ'den başkentte satılık 2 arsa!

TOKİ, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar Mahallesi'nde 48 bin 354 metrekarelik iki arsayı, açık artırma yöntemiyle satılacak. İki arsanın satışı, toplam 299 milyon 996 bin 510 lira muhammen bedel ve yüzde 25 peşin olarak satışı yapılacak.

Çukurambar Haberi

Çukurambar

Açılış törenine TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin, eski Devlet Bakanı ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Sanayi Bakanı Ali Coşkun, eski Müsteşar ve Milletvekili Galip Demirel, çok sayıda milletvekili, bürokrat ve davetli de katıldı. 


Koru Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri, sağlık sektöründe birçok yeniliğe imza attıklarını, bu süreçte Yüksek İhtisas Üniversitesi ile ortaklık anlaşması yaptıklarını...