29 / 04 / 2024

Çukurbostan Parkı özellikleri

Çukurbostan Parkı özellikleri

Fatihte uzun süredir yapılan Çukurbostan PArkı törenle açıldı. Törene birçok vatandaşın yanı sıra devlet büyükleri de katıldı

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Tema Park İstanbul satılık!

Tema Park İstanbul satılık konutlarla ilgili detaylar ve projenin özellikleri haberimizde yer alıyor...

Metro Park Halkalı fiyat listesi!

Metro Park Halkalı fiyat listesi kapsamında tüm detaylar ve projenin diğer merak edilen özellikleri haberimizin içinde yer alıyor

Çukurbostan Parkı törenle açıldı!

Fatihte uzun süredir yapılan Çukurbostan PArkı törenle açıldı. Törene birçok vatandaşın yanı sıra devlet büyükleri de katıldı

Erdoğan Bayraktar, Çukurbostan Parkı açılışına katıldı!

Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Fatih’in güzel bir parka kavuştuğunu dile getirerek, ilçenin konum olarak dünyanın en önemli merkezlerinden birisi olduğunu ifade etti

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Çukurbostan Parkı özellikleri Haberi

Çukurbostan Parkı özellikleri
Fatih'te uzun süredir yapım aşamasında olan Çukurbostan Parkı, düzenlenen törenle açıldı.


Açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Grup Başkan Vekili Ayşenur Bahçekapılı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve birçok sayıda vatandaş katıldı.


10 bin metrekare alanın yeşillendirildiği parkta, oyun alanları, yürüyüş parkuru, spor parkuru, voleybol sahası, süs havuzları, buz pateni gibi alanlar yer alıyor. 


Çukurbostan Parkı içerisinde yer alan yeşil alanlar ve aktivite alanları ile İstanbul'un en büyük parkı arasına girebilecek...