28 / 07 / 2024

Çukurova Balkon satışa çıktı mı

Çukurova Balkon satışa çıktı mı

Çukurova Kent Yapı, Kartal’daki deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon projesi satışa çıktı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

TMSF Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü 230 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkardı.

TMSF, Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa çıkardı.

TMSF, Çukurova Tarsus Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TMSF, Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı...

TMSF Çukurova Davutpaşa Gayrimenkulleri'ni 52 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı!

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri dizayn edildi.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

Çukurova Balkon güncel fiyatları 2018!

Satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Çukurova Balkon'da 0.99 faiz avantajının sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinat kampanyası!

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Yüzde 5 peşin, hemen taşın sloganıyla tanıtılan projede satışlar tam gaz devam ediyor.  

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017!

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar en düşük 395 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi....

Çukurova Balkon satışa çıktı mı Haberi

Çukurova Balkon satışa çıktı mı

Çukurova Kent Yapı, Kartal’daki deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon’da tüm daireleri “Balkon”lu tasarladı. Geniş balkon, teras ve bahçe kullanım alanları ile dikkat çeken Çukurova Balkon, dairelerin iç mimarisinden metrekare dağılımına, dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje özelliğini taşıyor.  


Katma değeri yüksek ve bölgesinde sembol olan projeler üreten Çukurova Kent Yapı, Çukurova Tower’ın ardından hızla değer kazanan Kartal’da yeni bir projeye daha başladı. Deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesini “Balkon” konseptinde kurgulayan Çukurova Kent Yapı, Çukurova Balkon’da kişiye özel çok sayıda alternatif sunuyor. 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşan bir rezidans projesi olan Çukurova Balkon, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 245 konuttan...