29 / 04 / 2024

Çukurova Belediyesi şantiye arazisini satışa çıkardı

Çukurova Belediyesi şantiye arazisini satışa çıkardı

Çukurova Belediyesi, ilçenin tam ortasında kalan ve halen iki şantiyenin birden hizmet alanı olarak kullandığı 38,6 dönüm yeri ticaret ve konut alanına dönüştürerek satışa çıkardı.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı tarafından K. Ocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşen ihalenin satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden Hacı Bektaşi Veli Vakfı'na arsa tahsisi!

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Çukurova Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Çukurova Belediyesi şantiye arazisini satışa çıkardı Haberi

Çukurova Belediyesi şantiye arazisini satışa çıkardı

Çukurova Belediyesi, ilçenin tam ortasında kalan ve halen iki şantiyenin birden hizmet alanı olarak kullandığı 38,6 dönüm yeri ticaret ve konut alanına dönüştürerek satışa çıkardı.  Başkan Soner Çetin, "Halk pis koku ve tozdan, belediye ise borçtan kurtulacak, herkes ve her kesim rahatlayacak" dedi. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetleri de dikkate alan Çukurova Belediyesi, imar planında ticaret ve konut alanına dönüştürdüğü şantiye alanlarını satmaya karar verdi. Kireçocağı Mahallesi (100. Yıl) 7811 ada. 2 no'lu parseldeki 38 bin 657 metrekarelik mevcut şantiye alanlarına gece ve gündüz yüzlerce çöp, asfalt ve binek aracının giriş çıkış yapıyor olması ciddi yakınma konusu. Ne kadar özen gösterilirse gösterilsin çöp kokusu ve toz çıkışına sahne olan, ayrıca yoğun trafik nedeniyle gürültüye de yol açan şantiye alanları, imar...