04 / 05 / 2024

Çukurova Belediyesi taziye ve cemevi

Çukurova Belediyesi taziye ve cemevi

Çukurova Belediyesi'nin Altıneller Grubu'ndan destek alarak Karahan Mahallesi'nde yaptırdığı taziye ve cemevi milletvekilleri, STK temsilcileri ve halkın da katıldığı büyük bir törenle hizmete açıldı.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı tarafından K. Ocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşen ihalenin satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden Hacı Bektaşi Veli Vakfı'na arsa tahsisi!

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Çukurova Belediyesi taziye ve cemevi Haberi

Çukurova Belediyesi taziye ve cemevi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Başkaları ister kabul edilsin isterse kabul edilmesin cemevleri ibadethane olmalıdır" dedi. 


"BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN" 

Taziye ve cemevini barış güvercinleri uçurarak hizmete açan Başkan Çetin, başkanlığa seçilişinin 7'nci ayında Türkiye'nin en büyük cemevini 100. Yıl'da hizmete açtıklarını anımsattı. Başkan Çetin, " Bizi izlemeye devam edin; çalışan, üreten, emeğe saygılı, hesap veren sosyal demokrat belediyeciliğimizi herkes örnek alacak" diye konuştu. 


Sabah...