07 / 07 / 2024

çukurova bozuk yol onarım çalışmaları

çukurova bozuk yol onarım çalışmaları

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Yol testleri tamamlandı! Tek kapılı elektrikli araç Ceryan, seri üretime hazırlanıyor

Adana'da, Çukurova Teknokent bünyesindeki mühendislik firması tarafından geliştirilen, tek kapılı ve 100 kilometre menzilli elektrikli araç "Ceryan"’ın yol testleri tamamlandı. Ceryan şimdi seri üretime hazırlanıyor.

Çukurova'da Avrupa standartlarında yollar yapılıyor!

Belediye ekiplerinin yol çalışmalarını denetleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Avrupa standartlarında yollar yapıyoruz” dedi.

Efeler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerlerde bozuk yol kalmayacak.

Altındağ'da 8 metrelik yol 30 metreye genişletildi!

Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor.Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.

Batman'da bozuk yollar tepkilere neden oluyor!

Kronikleşmiş sorun haline gelen bozuk yollar, tepkilere neden olurken halk artık bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle kış aylarında daha fazla ortaya çıkan yol sorunu, Batmanlıları adeta çileden çıkardı.

Çukurova'da bozuk yollar asfaltlandı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde vatandaşların tepkisine neden olan parke kaplı yollar Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla asfaltlandı. Çalışmalara halkın ve esnafın ilgisi yoğundu.

Çukurova'da bozuk yolların onarımı yapılıyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Kayseri İncesu'da yol genişletme çalışmaları başladı!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçeye mahalle olarak bağlanan köylerin yollarında bozuk olan yollar ve iki aracın yan yana geçerken zorluk yaşadığı yerler tespit edilerek yol genişletme çalışmalarına başlandı.

Uşak'ta kent içi çevre yolları çalışmaları devam ediyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 Uşak'ta bozuk yol kalmayacağına dair verdikleri sözün arkasında olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Çukurova Belediyesi'nden Jurassic Park açıklaması!

" TMMOB Adana İI Koordinasyon Kurulu, vatandaş ile Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin arasında tartışmalara yol açan "Jurassıc Park" yapımı konusuyla ilgili kamuoyuna açıklama yaptı.

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Şehitkamil Çağlayan'da yollar yenileniyor!

Şehitkamil Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağlayan Mahallesinde bozuk ve tahrip olmuş yollarda sıfır asfalt çalışması yaptı.

Kandıra-Kefken yolu tamamlandı!

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

çukurova bozuk yol onarım çalışmaları Haberi

çukurova bozuk yol onarım çalışmaları

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Çukurova'da bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı. İlçenin Güzelyalı, Belediye Evleri, Kurttepe Ruh Sağlığı Hastanesi arkasındaki üç bölgede üç ayrı ekip tarafından yapılan asfaltlama ve onarım çalışmalarına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de eşlik etti. Gecikmenin nedenini izah eden Başkan Çetin, "Parke yol sıkıntılara yol açtığı için asfaltı tercih ediyoruz. Hem vatandaş hem de araç sahipleri memnun. İhale iptali yüzünden yaşadığımız kısmi gecikmeyi unutturacağız. Çünkü son derece kaliteli, Karayolları standardında 10 numara 5 yıldız asfalt seriyoruz. İki ekibin dışında yama ekibi onarım yapıyor. Çukurova'da asfaltsız yol bırakmayacağız"...