05 / 05 / 2024

Altındağ'da 8 metrelik yol 30 metreye genişletildi!

Altındağ'da 8 metrelik yol 30 metreye genişletildi!

Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor.Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.



ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte imar planlarındaki tüm yolları tek tek açan Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor. Doğantepe Mahallesi Şehit Ertuğrul Kocaer Caddesi de bu yollardan sadece biri.


ŞEHİT ERTUĞRUL KOCAER CADESİ

Altındağ'ın farklı mahallelerinde gecekondu yıkarak yeni yollar açan, dar cadde ve sokakları genişleten Altındağ Belediyesi, Altındağ'ın bağlantı yollarından biri olan Şehit Ertuğrul Kocaer Caddesi'ndeki çalışmaları bitirmek üzere. Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılan yeni yol Hacı Osman Dugan Caddesi ve 1048. Cadde'yi birbirine bağlıyor. Yeni yolun uzunluğu yaklaşık 1 buçuk kilometreyi bulurken genişliği ise 30 metreye çıkartıldı. Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.


ALTINDAĞ'DA BUGÜNE KADAR 370 KM. YENİ YOL AÇILDI

Göreve geldiği ilk günden itibaren yıkım ve yol açma çalışmalarını çok önemsediğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “İmar planları biten yerlerde hızla yollar açtık, açmaya da devam ediyoruz. Şehit Ertuğrul Kocaer Caddesi, vatandaşlar tarafından çok kullanılan ancak virajlı ve bozuk bir yoldu. Yolun tamamında düzenlemeye giderek sıkıntıyı giderdik. 8 metrelik yolu 30 metreye genişlettik. Böylece bu bölgede de trafiğin rahatlamasını sağlayacağız. Bugüne kadar 370 km yeni yol açarak, Altındağ'da yapılaşmanın önündeki engellerden birini de kaldırmış olduk" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön