25 / 05 / 2024

Altındağ yol çalışması

Altındağ yol çalışması

Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor.Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Selendi yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Çinan mahallesini birçok mahalleye bağlayan yollarda temel çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda mevsim koşullarının elvermesine müteakip asfalt çalışması yapılacak.

Manisa Kırkağaç'ın yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Alifakı Mahallesi’nin 3 kilometrelik yolunda sathi kaplama öncesinde temel çalışmasına başladı.

Ankara Altındağ'da mahalle camileri yükseliyor!

Altındağ'da "mahalle camileri" dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından 3 farklı bölgeye daha yapılan camiler hızla yükseliyor.

Altındağ'daki mahalle camileri sayısı 11'e yükselecek!

Altındağ’da “mahalle camileri” dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından 3 farklı bölgeye daha yapılan camiler hızla yükseliyor.

Malatya Kale'de 18 kilometrelik yol çalışması!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 18 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Altındağ yol çalışması Haberi

Altındağ yol çalışması

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte imar planlarındaki tüm yolları tek tek açan Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor. Doğantepe Mahallesi Şehit Ertuğrul Kocaer Caddesi de bu yollardan sadece biri.


ŞEHİT ERTUĞRUL KOCAER CADESİ

Altındağ'ın farklı mahallelerinde gecekondu yıkarak yeni yollar açan, dar cadde ve sokakları genişleten Altındağ Belediyesi, Altındağ'ın bağlantı yollarından biri olan Şehit Ertuğrul Kocaer Caddesi'ndeki çalışmaları bitirmek üzere. Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılan yeni yol Hacı Osman Dugan Caddesi ve 1048. Cadde'yi birbirine bağlıyor. Yeni yolun uzunluğu yaklaşık 1 buçuk kilometreyi bulurken genişliği ise 30 metreye çıkartıldı. Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.


ALTINDAĞ'DA BUGÜNE...