03 / 05 / 2024

Çukurova Gayrimenkul yazlık projesi

Çukurova Gayrimenkul yazlık projesi

Çukurova Gayrimenkul'ün Mersin'deki yazlık ev projesi Avrupalılar ve Ruslardan yoğun ilgi gördü. Evlerin yarısı Hollandalılara gitti...

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Yazlık evlerini kiraya verenler dikkat!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz, yazlık kiralamalarını kaleme aldı. 

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Turizmin hareketlenmesi Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarını artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Maya, "Turizmde hareketliliğin başlamasıyla Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarının normal gayrimenkullerden daha fazla arttığını, bu artış oranının yer yer ortalamanın 2-3 katına kadar ulaştığını görüyoruz" dedi.

Gayrimenkul yatırımlarında rota yazlık bölgelere kaydı!

Yaz aylarında gayrimenkule yatırım yapanların rotası yazlık bölgelere kaydı. Bodrum, Çeşme, Kuşadası’nda yeni projelerle rekabet artarken İstanbul’da Silivri ve Şile gözde bölgeler arasında.

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

Yazlık alacaklar dikkat!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yazlık bölgelerdeki satışların arttığına dikkat çekerken yazlık satın almak isteyenlere uyarılarda bulundu. Atalay, “Yazlık yatırımı yaparken duygusal değil gerçekçi düşünün” dedi.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Çukurova Gayrimenkul'den tekzip!

2 Haziran tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan “Çukurova İnşaat A.Ş.’nin iflası istendi” haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle “Çukurova Gayrimenkul A.Ş.’nin logosu kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz.

Çukurova Gayrimenkul yazlık projesi Haberi

Çukurova Gayrimenkul yazlık projesi

Adana ve Mersin'de 30'a yakın konut projesini hayata geçiren Çukurova Gayrimenkul'ün yazlık projesi yabancılardan yoğun ilgi görüyor. Mersin'deki ev projelerine Avrupa ve Rusya'dan talep geldiğini anlatan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, evlerin yarısını Hollandalılar'a sattıklarını açıkladı. İstanbul'da Adanus Park'tan sonra Çukurova Tower'm inşaatına başlayan şirket, Avrupa yakasına yoğunlaştı. Son, Bayrampaşa-Merter ve Kağıthane-Cendere aksında yapacakları projelerin arazi görüşmelerinde pazarlık aşamasında olduklarını söyledi. 


GÖRÜŞMELER ASKIYA ALINDI 

Görüşmeleri Gezi Parkı olaylarından sonra bir süre askıya aldıklarını açıklayan Son, "Önümüzü görmeyi bekliyoruz" dedi. İnşaat sektörünün hassas bir sektör olduğunu belirten Son, "Faizler yükselmeye başladı. Bunun sebebi hem dünya ekonomisindeki durum hem de Gezi gerginliği" diye konuştu.


Seda Tabak/Sabah...