05 / 05 / 2024

Çukurova GİAD küçük evler projesi

Çukurova GİAD küçük evler projesi

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Adana Huzurevi’ndeki Küçük Evler Projesi’ne 4 ev yaptırarak katkıda bulundu. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

Kanal İstanbul, Erdoğan'ın ilk 100 günlük icraat planı arasında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın 2 bin kişinin katılımıyla açıklayacağı 400 projeden oluşan 100 günlük eylem planının ilk aşamasını ekonomide atılacak adımlar oluşturacak.

Bolu Belediyesi'nden Gölcük açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Gölcük'e yapılacak olan bungalov evlerle ilgili bir açıklama yaptı. Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Bolu’nun turizmde cazibe merkezi olması için önemli bir adım” dedi.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Adıyaman Kahta Gölgeli Köyü'nde çok amaçlı kültür merkezi açıldı!

Merkezi İstanbul’da bulunan Kâhta ilçesi Gölgeli Köyü Derneği tarafından Kâhta’ya bağlı Gölgeli Köyü’nde son derece muhteşem bir çok amaçlı “Kültür Merkezi” hizmete açıldı.

Samsat Atatürk Baraj Gölü kıyısında dinlenme tesisi yapılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Atatürk Baraj Gölü kıyısında mesire alanı ve dinlenme tesisi oluşturuluyor.Tesiste çevre düzeni yapılmaya başlandığı bildirildi.

Gölcük Kavaklı Stadı yenilendi!

Gölcük amatör sporuna en çok ev sahipliği yapan spor tesislerinin başında gelen, Gölcük Kavaklı Stadı, amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet vermek adına başlatılan zemin yenileme çalışmaları bitirildi.

Gölcük kentsel dönüşümde ilk adım atıldı!

Gölcük'te yapımı planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi'nde proje ihalesi yapıldı. İhaleye 3 fırına dosya gönderdi. İhalenin sonuçları, Kurban Bayramı tatilinden sonra açıklanacak.

Murat Demir: Günlük kiralık evler büyük tehlike!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Türkiye genelinde sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evlerin devleti büyük bir ekonomik kayba uğrattığını belirtti.

Çukurova GİAD küçük evler projesi Haberi

Çukurova GİAD küçük evler projesi

Çukurova GİAD’ın, geleneksel etkinliklerinden biri olan huzurevi sakinleriyle yaptıkları iftar yemeğinde verilen Adana Huzurevi’ne 4 küçük ev yaptırma sözü kısa sürede hayata geçirildi. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı. 2’si Çukurova GİAD üyeleri, 2’si de Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ile ağabeyi İskender Sakarya tarafından yaptırılan 4 küçük evin yapımı yaklaşık 5 ay sürdü.

Küçük evler, Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı’nın koordinatörlüğünde Çukurova GİAD üyelerince en küçük ayrıntıya kadar döşenip, tamamlandı ve huzurevine teslim edildi.

Türkiye’de ilk kez Adana’da başlatılan, her biri 45 metrekare büyüklüğünde olan, 2 kişinin yaşayabildiği 1+1 evlerden oluşan Küçük Evler Projesi, bu 4 evin yapımıyla büyümüş oldu. Tefrişat işlemleri de tamamlanıp hazır hale getirilen evlerin açılışı, 14 Kasım Cumartesi günü Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye...