04 / 05 / 2024

Çukurova İnşaat adana

Çukurova İnşaat adana

İstanbul’da ilk projelerini 80 milyon lira ciro beklentisi ile Kartal’da gerçekleştiren Çukurova İnşaat hedef büyüttü. Şimdi sırada 200- 300 üniteli, cirosu 100 milyon liranın üzerinde proje geliştirmek var...

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çukurova Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin ihalesini Günbeton İnşaat-Terminal Yapı ortak girişi, 100 milyon Euro kira bedeli ile kazandı. Toplam yatırım tutarının 250 milyon Euro olması hesaplanan inşaat ortaya çıkan güvensizlik nedeniyle DHMİ Yönetim kurulunca ihale iptal edildi.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Bedriye Erdoğan vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Fatih Erdoğan'ın annesi Bedriye Erdoğan vefat etti. 

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

TOKİ Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çukurova Hükümet Konağı ihalesi 10 Nisan'da!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Çukurova İnşaat adana Haberi

Çukurova İnşaat adana



İstanbul’da ilk projelerini 80 milyon lira ciro beklentisi ile Kartal’da gerçekleştiren Çukurova İnşaat hedef büyüttü. Şimdi sırada 200- 300 üniteli, cirosu 100 milyon liranın üzerinde proje geliştirmek var.


Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren Adana merkezli Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’daki ilk yatırımları olan Çukurova Tower’ın ardından yeni yatırımlara göz kırpmaya başladı.


Şirketin halen Adana’da inşaatı devam eden ve yakında inşaatlarına başlayacakları yeni projeleri bulunuyor.


İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara ve Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yatırım yaptıkları bölgelerde kriterlerinin merkezi lokasyonlar olduğunu kaydetti. Bunun için Avrupa yakasında Büyükdere Caddesi ile Haliç, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Kadıköy arasındaki bölgeler mercek altına alındı.


Karma yapı olacak


Üzerinde çalıştıkları ve anlaşmaya varmak üzere oldukları birkaç alternatif olduğuna dikkat çeken Kara, yeni projeyi 2014 yılı içinde devreye alacaklarını...