28 / 04 / 2024

Çukurova Metrosu ikinci etabı

Çukurova Metrosu ikinci etabı

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

Mersin Metrosu ihalesinin ikinci aşaması yarın!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Mersin Metrosu ihalesinde ikinci aşama yarın gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

Çukurova Havalimanı’nda ikinci ihale de iptal!

Adana, Mersin ve Osmaniye illerini kapsayacak şekilde hizmet vermesi planlanan ancak 7 yıldır tamamlanamayan Çukurova Havalimanı için açılan ikinci ihale de iptal ediliyor...

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Adana metrosunun ikinci etabı istimlak engeline takıldı!

Adana’nın kanayan yarası metronun ikinci etap projesi, bu sefer de istimlak engeli ile karşı karşıya kaldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana Metrosu’nun ikinci etabını Ulaştırma Bakanlığı eliyle yapılacağı vaadine sevinen Adanalılar, artarak devam eden ulaşım sıkıntısına çözüm bekliyor. 

Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Peki, Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamamlandı. Peki, Çekmeköy Metrosu'nda son durum ne?

Yamanevler-Sancaktepe Metrosu'nun test sürüşleri tamamlandı!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı yarın hizmete açılıyor. Metro hattının ikinci etabının test sürüşleri tamamlandı.

Ümraniye-Sancaktepe Metrosu Ağustos'ta açılacak!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı hizmete açılacak. 

Ümraniye-Sancaktepe Metrosu 2018 Haziran'da açılacak!

2012 yılında temeli atılan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu'nun ilk etabı 15 Aralık 2017 Cuma günü hizmete alındı.  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu'nun ikinci etabında ise inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Kartal Çukurova Balkon ödemeleri!

Kartal Çukurova Balkon ödemeleri kapsamında peşin ve kredili alımlarda yüzde 12 indirim sağlanıyor. Projede ikinci etap teslimleri Aralık ayında yapılacak...

Çukurova Metrosu ikinci etabı Haberi

Çukurova Metrosu ikinci etabı

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’ne aralıksız devam ediyor. Halkla buluşan Başkan Soner Çetin, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Halk Günü’nde yakın dönemde gerçekleşecek etkinlikler ile ilgili toplantıya katılanlara bilgi verdi. Halk Günü’ne gelen vatandaşların sorularını yanıtlayan ve hizmetlerle ilgili teşekkür alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, son günlerde kamuoyunda konuşulan, "Metro’nun tamamlanması" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adana’da yarım kalan hiçbir iş bırakmayacaklarını söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, herkesin adı gibi emin olması gerektiğini söyledi. Çetin, şu ifadeleri kullandı: ''Metro’nun tabii ki 2’nci etabının tamamlanması gerekir. Altını çizerek söylüyorum. Metro’nun stadyuma ve üniversiteye kadar uzatılması gerekir. Bu 2’nci etap. Benim kafamda başka başka etaplar...