21 / 05 / 2024

çukurova ofis tarasımları

çukurova ofis tarasımları

Çukurova Bölgesi’nde inşaat sektörü son 10 yılda hızlı bir gelişim sürecine girdi. Bölgede her geçen gün konut ve ofis inşaat sayısı giderek artıyor. İnşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim, mimari tasarımlarda da etkisini gösteriyor...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Uzaktan çalışma ile birlikte ofis kullanımlarında azalma!

Yüksek enflasyon, tırmanan faiz oranları ve yaygınlaşan uzaktan çalışma trendi, ticari gayrimenkuller için olumsuz bir duruma neden oluyor. Özellikle ofis gayrimenkulleri bakımından, bu durum adeta bir kıyamet sahnesini anımsatıyor.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Çukurova Havalimanı Mart 2022'de açılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yaptığı açıklamada "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Koronavirüsle ofis ve konutlarda yüksek kulelere talep azalacak mı?

Koronavirüs yaşam pratiklerimizde ve gündelik hayatımızda birçok değişime sebep oldu. İç mimar Ahmet Güneş, koronavirüsün mimari tasarımları nasıl etkileyeceğini anlattı. Güneş, konutlarda balkonun önemli bir kriter olacağını ve ofis ve konutlarda yüksek kulelerin tercih edilmeyeceğini söyledi.

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Acil satılık gayrimenkullerle ofis yatırımlarına olan talep giderek artacak!

Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan Türkiye’nin 2019 yılı ‘Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu’ yayınlandı. Raporda, konut, ofis, perakende sektörlerinin 2019 verilerine yer verildi...

çukurova ofis tarasımları Haberi

çukurova ofis tarasımları


Çukurova Bölgesi’nde inşaat sektörü son 10 yılda hızlı bir gelişim sürecine girdi. Bölgede her geçen gün konut ve ofis inşaat sayısı giderek artıyor. Bu artış, bölgede yapılan gerek mimari tasarımların gerekse mekân içi dekorasyonların gelişimini de beraberinde getirdi. Her yapılan inşaatta bir öncekinin tekrarına düşülmemesi, daha iyinin, daha farklının yapılma isteği modern ve nitelikli yapıların oluşmasını sağladı. Bölgede artık tasarımlarda standart kullanımlar tercih edilmiyor. Akıllı binalar öne çıkmaya başladı. Bina içlerinde aile bireylerinin her türlü konforu düşünülürken, bina dışında da özellikle çocukların daha çok ve daha güvenli zaman geçirebileceği sosyal alanların oluşturulmasına özen gösteriliyor. Teknolojinin yakından takip edilmesi ve daha modern malzeme kullanımının artmasıyla birlikte bölgede estetik özelliği fazla, tasarımı güzel binalar oluşmaya başladı.


Binaların dış estetiğinin yanı sıra iç...