15 / 05 / 2024

Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri satış

Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa çıkardı.

Adana Milli Emlak'tan satılık 31 gayrimenkul!

Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana ili, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçelerinde yer alan 31 gayrimenkulü satıyor...

TMSF, Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa çıkardı.

TMSF, Çukurova Tarsus Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TMSF, Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı...

TMSF Çukurova Davutpaşa Gayrimenkulleri'ni 52 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Çukurova'da küçük sanayi siteleri taşınıyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova, Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Seyhan ve Çukurova'da 4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Adana Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Seyhan ve Çukurova'daki 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 4 milyon 7 bin TL olarak belirlendi.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Seyhan Nehri'ne inşa edilecek köprülerden birinin adı Atatürk olsun!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin ‘Sonsuzluk’ temasıyla inşa edilip, "Atatürk" adının verilmesini önerdi.

Zeydan Karalar: Seyhan Adana'nın kalbidir!

Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Merkezi'nde "Tarihte Seyhan-Gelecekte Seyhan" konulu bir sunum yapan Başkan Zeydan Karalar, 315 tescilli tarihi yapının bulunduğu Seyhan'da turizm alanında yapılabilecek projelere dair önemli açıklamalar yaptı.

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'da turizmi canlandıracağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Metal Sanayi Sitesi'nde yaptığı ziyarette projelerini anlattı. Adana'da en fazla ihmal edilen bölgenin Seyhan Baraj Gölü ve çevresi olduğunu vurguladı...

Ali Uğur Akbaş: Seyhan Baraj Gölü kenarını cennet yapacağım!

Ali Uğur Akbaş, 30 Mart 2014 seçimlerinin Adana ve Çukurova için dönüm noktası olacağını, Başkan seçildiği takdirde özellikle Seyhan Baraj Gölünü yapacakları çalışmalarla adeta cennete çevireceklerini söyledi...

Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri satış Haberi

Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa sundu.

TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU

“ÇUKUROVA SEYHAN GAYRİMENKULÜ TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜĞÜ” SATIŞ KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜK SATIŞ İLANI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (“Fon”) tarafından aşağıda ticaret ünvanı belirtilen amme borçlusunun borcundan dolayı 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun (“6183 sayılı Kanun”) hükümleri uyarınca haczedilen gayrimenkulden Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu (“Kurul”) kararı ile oluşturulan “Çukurova Seyhan Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 134’üncü maddesi ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Oluşturan Mahcuzların Satışına İlişkin Yönetmelik (“Yönetmelik”) kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal...