17 / 05 / 2024

Çukurova Tekstilkent açıldı mı

Çukurova Tekstilkent açıldı mı

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Çukurova Tekstilkent'in inşaatı bu yıl başlıyor! 2023'te açılacak!

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

Çukurova'da Süheyla Akalın Parkı açıldı!

Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı.

Çukurova 4. Emekli Evi hizmete açıldı!

Çukurova'da önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin açılışını yaptığı Semt Kreşi'nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay'ın katıldığı törenle 4. Emekli Evi hizmete açıldı.

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan taziye ve cemevi hizmete açıldı!

Çukurova Belediyesi'nin Altıneller Grubu'ndan destek alarak Karahan Mahallesi'nde yaptırdığı taziye ve cemevi milletvekilleri, STK temsilcileri ve halkın da katıldığı büyük bir törenle hizmete açıldı.

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı!

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Adana'da İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı açıldı!

Adana’da TÜYAP tarafından Büyükşehir Belediyesi Çukurova Belediyeler Birliği, Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubeleri işbirliğiyle düzenlenen 'İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı' açıldı...

Sivas Belediyesi'nin sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce yapılan Selçuklu Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Çukurova Tekstilkent açıldı mı Haberi

Çukurova Tekstilkent açıldı mı

Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent ile pamuk diyarı Çukurova'da istihdam ve tekstil ürünlerinde ihracatın artırılması planlanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Adana Ticaret Odası (ATO) bünyesinde tekstil, dokuma ve konfeksiyon imalatçıları, kumaş tacirleri, manifaturacılar ile giyim eşyası tacirleri ve tuhafiyecileri kapsayan meslek grubu üyeleri tarafından 4 yıl önce "Sınırlı Sorumlu Adana Tekstilkent Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi" kurulmuştu.

Sektördeki tüm paydaşların bir arada olacağı bir sanayi sitesi kurmayı planlayan kooperatif, bu amaçla merkez Sarıçam ilçesinde yaklaşık 220 bin metrekaresi kapalı olacak 457 bin metrekare alanda Tekstilkent kurulması amacıyla çalışmalara başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına arsanın bedeliyle ilgili ödemeleri tamamlanan Tekstilkent'in Valilik, Adana Büyükşehir ve Sarıçam belediyeleri tarafından imar çalışmaları gerçekleştirildi.

Tüm hukuki prosedürlerin bitirildiği Tekstilkent için üç ay önce...