02 / 05 / 2024

Çukurova'da Süheyla Akalın Parkı açıldı!

Çukurova'da Süheyla Akalın Parkı açıldı!

Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı.



Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Yaz döneminin bitmesiyle açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu park açılışı, coşkulu ve keyifli anlara sahne oldu. Açılışa, CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, meclis üyeleri, muhtarlar, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve parkın yapımına katkıda bulunan Süheyla Akalın ve eşi Mustafa Akalın katıldı.


HER HAFTA BİR AÇILIŞ

Çocukların ve halkın yoğun sevgisiyle karşılanan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Her hafta bir açılış yapacağız. Çukurova Belediyesi'nin açılışlarının sezonu açıldı" müjdesini vererek, konuşmasına başladı. Gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Çetin, "Bugüne kadar 31 park 3 de spor tesisini sıfırdan yaptık. 14 mevcut parkımızı da yenileyip, hizmete açtık. Bütün bunları belediyemiz ekibi ve imkanları ile gerçekleştiriyoruz. Çukurova Adana'mızın gözbebeğidir. Yaşayanları, mekanları ve yeşil alan miktarıyla Türkiye'nin örnek bir ilçesidir" şeklinde konuştu.


PROJE MÜJDESİ VERDİ

Başkan Çetin, yeni proje ve hizmetleri de anlattı. Olağan belediyecilik hizmetlerinin eksiksiz devam ettiğini aktaran Çetin, "Projelerimiz hız kesmeden devam edecek. Belediye Evleri Mahallesinde satranç temalı ve mangal temalı 2 park yapıyoruz. Huzurevleri Mahallesinde, Şehit Topçu Astsubay Bayram Erbaş Çocuk Parkı ve Spor Tesisinin yapımı devam ediyor. Kültür ve sanat anlamında çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Orhan Kemal Edebiyat Festivalinin 2'ncisini yapacağız. Nisan ayında '1. Yılmaz Güney Uluslararası Film Festivali' gerçekleştireceğiz" dedi.


Sabah


Geri Dön