18 / 05 / 2024

Çukurova Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı

Çukurova Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı

Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı.

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın'ı komşu sitede çileden çıkardı! 

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence kulüpleri kapatılınca komşularının evlerinde parti verdiğini iddia etti.

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğa Koleji'nde okuyan kızı Hira ile alışveriş yaparken görüntülendi. Akalın, ''Doğa Koleji'nde sorun var. Biliyorsunuz, öğretmenlerin paralarını vermiyorlar. Biz de bu gidişle bir iki arkadaşımızla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız'' dedi. 

Demet Akalın'a hırsız şoku!

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evine dün gece konser verdiği saatlerde hırsız girdi. Evin eski çalışanı olduğu öğrenilen hırsızın, olay sırasında evde olan Akanlın'ın eski eşi Okan Kurt tarafından yakalandığı ifade edildi...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının akıbetine ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. Sıdalı sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a sordu..

Demet Akalın haczedilen eşyalarını geri aldı!

Kayseri'de bir düğünde sahne alan Demet Akalın, ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Evliliği tek celsede bitiren Akalan, haczedilen eşyalarını geri aldığını söyledi.

Demet Akalın'dan Acarkent Sitesi şikayeti!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beykoz'daki site içerisindeki villasında gece yarısı atılan havai fişek seslerinden çok rahatsız oldu. Akalın, paylaştığı mesajda 'Koskoca Acarkent'te bu saatte havai fişek' ifadelerini kullandı.

Çukurova Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı Haberi

Çukurova Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı

Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Yaz döneminin bitmesiyle açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu park açılışı, coşkulu ve keyifli anlara sahne oldu. Açılışa, CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, meclis üyeleri, muhtarlar, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve parkın yapımına katkıda bulunan Süheyla Akalın ve eşi Mustafa Akalın katıldı.


HER HAFTA BİR AÇILIŞ

Çocukların ve halkın yoğun sevgisiyle karşılanan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Her hafta bir açılış yapacağız. Çukurova Belediyesi'nin açılışlarının sezonu açıldı" müjdesini vererek, konuşmasına başladı. Gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Çetin, "Bugüne kadar 31 park 3 de spor tesisini...