05 / 05 / 2024

Çukurova Tower etkinliği

Çukurova Tower etkinliği

Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da yükselen projesi Çukurova Tower için bu hafta sonuna özel stand aktivitesi düzenliyor. Çukurova Tower standı projeyle ilgili bilgi almak ve özel kampanyadan faydalanmak isteyenleri ağırlayacak...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI etkinliği gerçekleşti!

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve genç İMO tarafından düzenlenen “Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI” etkinliği İ. Akif Kansu Salonu’nda gerçekleştirildi..

Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI etkinliği düzenlendi!

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve gençİMO tarafından düzenlenen "Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI" etkinliği İ. Akif Kansu Salonu'nda gerçekleştirildi. İki gün süren etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower'da teslim için geri sayım başladı! Ağustos sonu teslim!

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower'de son 24 daire için 24 ay 0 faiz!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower projesinde 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower'da Ramazan ve bayram boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower'da son 24 daire! 179 bin TL'ye!

İstanbul Kartal'da inşa edilen ağustos ayında teslim edilecek Çukurova Tower'da, Ramazan ayı ve bayramı boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower etkinliği Haberi

Çukurova Tower etkinliği

Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da yükselen projesi Çukurova Tower için bu hafta sonuna özel stand aktivitesi düzenliyor. Kozyatağı Carrefour'un 2. kapı girişinde yer alacak Çukurova Tower standı projeyle ilgili bilgi almak ve özel kampanyadan faydalanmak isteyenleri ağırlayacak. 


Türkiye...