28 / 04 / 2024

çukurova tower teslim tarihi

çukurova tower teslim tarihi

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower standına gelenler peşinatı Şubat 2015’te ödüyor!

İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’a imza atan Çukurova Gayrimenkul, bu hafta sonu Anneler Günü’ne özel stand aktivitesi düzenliyor.

Çukurova Tower'da erken teslim! Ağustos 2014!

Çevreci konsepti, merkezi lokasyonu, adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çeken Kartal'ın en yüksek konut projesi Çukurova Tower'ın teslim tarihi 3 ay öne çekilerek Ekim 2014'ten Ağustos 2014'e alındı...

Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor!

Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. Yüzde 90'ı yeşil alandan oluşan projenin dış cephesi gerek gri, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonları gerekse kullanılan cam, kaplama ve yalıtım malzemeleri ile projenin doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor.

Çukurova Tower projesinde fiyatlar 159 bin liradan başlıyor!

Çukurova Tower İstanbul Anadolu yakası Kartal' da yükseliyor. Çukurova Tower projesinde fiyatlar 159 bin liradan başlıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı! 159 bin TL!

Kaba inşaatı biten ve dış cephesine başlanan Kartal’ın markalı projelerinden Çukurova Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proejde satışı devam eden stüdyo dairelerin fiyatları 159 bin TL'den başlıyor...

Çukurova Tower Evleri!

Çukurova Tower Evleri kapsamında konutların fiyatları, ödeme koşulları ve teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor

Çukurova Tower Rezidans teslim tarihi!

Çukurova Tower Rezidans teslim tarihi olarak belirlenen tarih ay ve yıl olarak haberimizde yer alıyor

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Çukurova Tower teslim tarihi!

Çukurova Tower teslim tarihi Ekim 2014 yılı olarak belirlendi. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapıldığı Çukurova Tower fiyatları 142 bin liradan başlıyor...

Çukurova Tower ödemeleri!

Çukurova Tower ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat sonrasında ara ödemelerle ve 120 ay vadelendirmeyle ödemeler yapılıyor

Kartal Çukurova Tower satılık!

Kartal Çukurova Tower satılık 1 oda 1 salon konutların fiyatları 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Çukurova Tower görselleri!

Banka kredisi ile ödenin yapıldığı Çukurova Tower görselleri haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor...

Kartal Çukurova Tower Evleri!

Yüzde 1'lik peşinatla daire sahibi olunabilen Kartal Çukurova Tower Evleri 'nde fiyatlar 142 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Çukurova Tower'da son 20 daire!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da teslim için geri sayım başladı! Ağustos sonu teslim!

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower’da son 20 daire! Ağustos sonunda teslim!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal’ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Çukurova Tower’da son 20 daire sahiplerini bekliyor.

Çukurova Tower görselleri!

Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin 4. katından itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip..

çukurova tower teslim tarihi Haberi

çukurova tower teslim tarihi

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Kartal'da 36 katlı rezidans projesi olan Çukurova Tower'da 1+1'ler 254 bin lira, 2+1'ler 454 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin yüzde 90'ı yeşil alan, 1200 metrekaresi kapalı sosyal tesis alanı. Çukurova Gayrimenkul tarafından düzenlenen kampanya ile son daireler için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 


Milliyet 


web: www.cukurovatower.com               

tel: 0216 517 55...