30 / 04 / 2024

Çukurova Tower ödemeleri!

Çukurova Tower ödemeleri!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Çukurova Tower ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat sonrasında ara ödemelerle ve 120 ay vadelendirmeyle ödemeler yapılıyor



Çukurova Tower projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da konumlandırılıyor. Çukurova Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Çukurova Kartal, tek blok halinde yükseliyor. Çukurova Tower Kartal'da yer alan tek blok da 36 katlı olarak tasarlandı. 



Çukurova Tower ödemeleri!



Çukurova Kartal Rezidans projesi kapsamında toplam 253 konut bulunuyor. Çukurova Tower Rezidans kapsamında yüzde 90'lık kısım yeşil alana ayrılmış durumda. Çukurova Towers'ta Cafe Lounge – Bar,Bilardo ve oyun salonu, sinema salonu,toplantı odaları, açık performans yüzme havuzu, bilgilendirme hizmeti, fitness salonu, soyunma odaları, duşlar, sauna, basketbol sahası, tenis sahası, piknik alanı, çocuk oyun alanı, her daireye otopark ve misafir otoparkı bulunuyor. 



Çukurova Tower ödemeleri!



Çukurova Tower ödemeleri kapsamında satılan konutlardan stüdyo dairelerin fiyatları 142 bin TL, 1+1 dairelerin fiyatları 207 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 350 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları 565 bin TL olarak belirlendi. 


Çukurova Tower ödemeleri kapsamında 120 ay vadelendirme yapılıyor. Çukurova Tower ödemeleri kapsamında peşinat oranı yüzde 1 olarak belirlendi. Sonrasında 2 kez yüzde 12'lik ara ödeme yapılıyor. Çukurova Tower Evleri'nde teslimler Ekim 2014'te yapılacak. 


Telefon: 0216 517 55 55 

Web adresi: www.cukurovatower.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön