02 / 10 / 2024

çukurova towers kartal

çukurova towers kartal

Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Tower projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon Kartal tam fiyat listesi 2017!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon Kartal projesinde tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim ile ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kartal güncel fiyatlar!

Çukurova Balkon Kartal güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje metroya ve adliyeye 2 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Çukurova Balkon’dan Kurban Bayramı kampanyası!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve Eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da teslime özel başlattığı dört seçenekli kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Lilyum Towers Kartal'da daire fiyatları 580 bin TL'ye!

Baykon Yapı ve Açık tarafından Kartal’da hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal projesinde satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 580.000 ile 1.485.000 TL arası değişiyor.

Çukurova Balkon'un yüzde 70'i satıldı!

İnşaat sektöründe 24 yıldır prestijli konut projeleriyle öne çıkan Çukurova Gayrimenkul, Kartal’ın merkezinde konumlanan projesi Çukurova Balkon’u Eylül’de teslim etmeye hazırlanıyor.

Çukurova Balkon'dan Ramazan Bayramı’nda 150 bin TL indirim!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı cazip kampanyayı Ramazan Bayramı’nda da devam ettirerek balkonda bayram havası estiriyor.

Lilyum Towers Kartal fiyatları!

Lilyum Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Baykon Yapı ve Açık İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Lilyum Towers'ta fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor!

Baykon Yapı ve Açık ortaklığında inşa edilen Lilyum Towers Kartal projesinde satışlar başladı. Projede daire fiyatları 580 bin TL ile 1 milyon 485 bin TL arasında değişiyor.

Çukurova Balkon'dan evlenecek çiftlere 150 bin TL'ye varan indirim!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan tüm daireleri balkonlu projesi Çukurova Balkon’da evlilik arifesindeki çiftlere “ev”lenmeyi kolaylaştıran bir kampanya sunuyor.

Kiler Referans Kartal Towers fiyat 2017!

Kiler Referans Kartal Towers fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Referans Kartal Towers projesi Mayıs 2018'de teslim ediliyor...

2017 Referans Kartal Towers fiyatlar!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde yer alan Referans Kartal Towers projesinde 451 daire ve 800 metrekare ticaret alanlar yer alıyor. İşte 2017 Referans Kartal Towers fiyatlar...

Çukurova Balkon Kartal projesi teslime hazırlanıyor!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal’ın merkezinde konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’un kaba inşaatını tamamladı. Çukurova Balkon’dan 5 yıl 0 faiz, 10 yıl 0,45, 20 yıl 0,79 faiz oranı ve iki seçenekli kampanya fırsatı ile konut sahibi olmak mümkün.

çukurova towers kartal Haberi

çukurova towers kartal
Çukurova Towers Kartal projesinin videosu için...