09 / 05 / 2024

çukurova üniversitesi adana yangın

çukurova üniversitesi adana yangın

Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangında, yaklaşık 10 dönüm ağaçlık alan zarar gördü...

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

Çukurova Üniversitesi KPSS'den 50 puan alma şartı ile toplamda 39 personel alacağını duyurdu. Başvurular başladı! İşte başvuru detayları.

KPSS’den 50 puan almak ve lise mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 40 sürekli işçi ve 99 sözleşmeli personel alınacak!

Çukurova Üniversitesi sürekli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara göre, İŞKUR üzerinden sürekli işçi ve üniversite hastanesine de sözleşmeli personel alınacak.

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

Adana Çukurova'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana 13. İcra Dairesi, Adana Çukurova'da yer alan arsayı 21 milyon 768 bin 951 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Çukurova'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Adana 10. İcra Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Karalarbucağı Mahallesi, 6121 ada 1 parselde yer alan iş yerini 14 milyon 92 bin TL'ye satıyor...

İzmir'deki yıkımın sebebi imar afları mı?

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. İbrahim Ortaş, İzmir depreminin ardından Türkiye'deki yapılaşmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

çukurova üniversitesi adana yangın Haberi

çukurova üniversitesi adana yangın


Çukurova Üniversitesi (CÜ) yerleşkesinde sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangında, yaklaşık 10 dönüm ağaçlık alan zarar gördü.


Merkez Sarıçam ilçesindeki ÇÜ yerleşkesinde Teknokent ve Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu civarındaki ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede çevreye yayıldı.


İhbar üzerine yerleşkeye gelen Adana Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangının çevre binalara sıçrama ihtimaline karşı, Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopteri ve uçağı da çalışmalara katıldı.


Yaklaşık 10 dönüm alanda etkili olduğu belirtilen yangın, bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Ekipler, soğutma çalışmalarını...