17 / 06 / 2024

Cumali Kınacı

Cumali Kınacı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, su yatağında santral kurularak elektrik üretimi sağlayacak ancak doğal dengeyi de bozmayacak bir sistemin uygulanması için çalışma yapıldığını bildirdi.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cumali Tunç tarafından kuruldu.

Nac Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nac Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alp Oba tarafından kuruldu.

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Aka ve Ekrem Güllük ortaklığında kuruldu. 

Cumali Atilla inşaat sektörünün sorunlarını dinledi!

Merkezi Diyarbakır'da yer alan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

Cumali Atilla kimdir?

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla kimdir? Cumali Atilla bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız ve Cumali Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Line Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Line Yapı Anonim Şirketi Aycan Kınacı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cumali Kınacı Suluova'da incelemelerde bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, Amasya'nın Suluova ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sapanca Gölü havzası kontrol altında!

Sapanca Gölü Havzası Özel Hükümleri Belirleme Toplantısı, Sakarya Sapanca’da yapıldı.Toplantıya katılan Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Sapanca Gölü, bölgenin en önemli içmesuyu kaynağıdır'' dedi.

Cumali Kınacı Haberi

Cumali Kınacı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, yaptığı açıklamada, hidroelektrik santrallerinin yapımı konusunda tartışmalar yaşandığını, santrallerin akarsuların su potansiyelini etkilediğinin öne sürüldüğünü belirtti. 


Hidroelektrik santrallerinin su potansiyelini etkilemediğini ancak suyun yatağı değiştiği için canlı hayatın etkilendiğini dile getiren Kınacı, su yatağını değiştirmeden elektrik üretiminin yapılabilmesi için çalışma yürütüldüğünü kaydetti.


Kınacı, "Su yatağında santral kurularak elektrik üretimi sağlayacak, doğal dengeyi bozmayacak bir sistem üzerinde araştırma yapılıyor. Bu sistem ABD'de bu yıl uygulanmaya başlandı. Bu konuda Türkiye'de de çalışma yürütülüyor. Elektrik üretimi yapılırken balık göçünü, canlı hareketini etkilemeyecek bu sistem uygulandığı takdirde tartışmalar ortadan kalkacaktır" dedi.


Çalışmalar devam ettiği için sistem hakkında fazla bilgi verilemeyeceğine dikkati çeken Kınacı, ne zaman uygulanabileceği konusunda da henüz net bir süre bulunmadığını ifade etti. 


İçme...