16 / 05 / 2024

Cumalıkızık turizm merkezi

Cumalıkızık turizm merkezi

Yıldırım Belediyesi Cumalıkızık'ı kültür turizminin merkezi yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi'nin Cumalıkızık'ı korumak için geliştirdiği 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı, Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan yapılan incelemel

Cumalıkızık turizm merkezi haline gelecek!

Yeni Yıldırım'ı her açıdan odak şehir konumuna getirmek amacıyla hizmetlerini sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık'ı turizm merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Cumalıkızık turizm merkezi Haberi

Cumalıkızık turizm merkezi

Yıldırım Belediyesi Cumalıkızık'ı kültür turizminin merkezi yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi'nin Cumalıkızık'ı korumak için geliştirdiği 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı, Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan yapılan incelemeler sonrası onaylandı. 


İSMAİL KURTULUŞ Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık'ı hem yerli hem yabancı turistler için önemli bir çekim merkezi haline gelmesini ve tarihi mirasa zarar vermeden köyün yeniden şekillenmesini sağlayacak olan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı, Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan yapılan incelemeler sonrası onaylandı. Bu onay sonrası UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Cumalıkızık'ta 7 bölge, çevre düzenlemesi ve mimari projeler yapılarak Osmanlı'nın kuruluş günlerine tanıklık eden tarihi dokuya zarar verilmeden eski kimliğine yeniden kavuşacak. 


TARİHİ DOKUYA ZARAR VERİLMEYECEK


Cumalıkızık'm Bursa'nın en iyi kimliği olduğunu belirten Yıldırım Belediye...