22 / 07 / 2024

cumhur ersöz

cumhur ersöz

Küçük Ada, dün okula gitmek için evden çıktı. Şemsiyesini açmak için durdu. Tam o anda, yürüyeceği giriş yolu, büyük gürültüyle çöktü. Ada birkaç saniyelik farkla kurtuldu.

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Acc Geoteknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Acc Geoteknik İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Tokgöz tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Beykoz'un mülkiyet ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Beykoz belediye başkan adayı Murat Aydın, Beykoz’un en önemli sorunu olan imar ve mülkiyet sorunun çözüleceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Mehmet Özhaseki: Bütçeyi canımız gibi koruduk!

"Ortada bir bütçe var, buna asla yan gözle baktırmayız." diyen Cumhur İttifakı'nın AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş için "Projesi olmadan insanların önüne çıkılır mı?" şeklinde konuştu.

cumhur ersöz Haberi

cumhur ersöz

KADIKÖY, Şaşkınbakkal, Hamiyet Yüceses Sokak’ta oturan 6’ncı sınıf öğrencisi Ada Ersöz (11), dün sabah 08.00 sıralarında okula gidecekti. Apartmanın giriş kapısından çıkmadan, şemsiyesini unuttuğunu fark edip eve döndü. Şemsiyesini alıp yeniden apartman girişine gelen Ada, bu kez de şemsiyeyi açmak için birkaç saniye zaman kaybetti. Tam bu sırada, küçük kızın üstünde yürüyeceği bina girişi, büyük bir gürültüyle çöktü.


SEBEP: BİRİKEN SU

Küçük Ada şoke olurken, gürültü üzerine dışarı fırlayan baba Cumhur Ersöz, kızını sağ salim görünce rahatladı. Ardından kızını okula gönderen baba Ersöz, polise ve Kadıköy Belediyesi’ne haber verdi. Bina girişinin, yan tarafta inşaatı süren binanın temel alanında biriken su nedeniyle yaşanan toprak kayması sonucu çöktüğü anlaşıldı.


‘KOCA BİNA SARSILDI’

Kızının birkaç saniye ile olası bir ölümden döndüğünü söyleyen reklamcı Cumhur Ersöz, çökmeye...