21 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı binası açılışı

Cumhurbaşkanlığı binası açılışı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını yürüteceği ve ikamet edeceği Söğütözü'ndeki Cumhurbaşkanlığı binası ve kampüsü için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne iskân başvurusu yapıldı.Binanın 29 Ekim'de açılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı. 

İFM'nin büyük kısmı gelecek yıl açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İFM'nin önemli bölümünün 2022 yılı ortasında açılacağını aktaran Aşan, "Bir tek Merkez Bankası binası kalıyor" dedi.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliği yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışına ilişkin, "Sadece ülkemize değil, Bangladeş'e de yaraşır bir yapı olsun istedik. Yeni büyükelçilik binamızın ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Kandilli Rasathanesi yapı laboratuvarı Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa ediliyor!

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapılacak olan yapı laboratuvarının Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa edileceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanlığı binası açılışı Haberi

Cumhurbaşkanlığı binası açılışı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını yürüteceği ve ikamet edeceği Söğütözü'ndeki Cumhurbaşkanlığı binası ve kampüsü için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne iskân başvurusu yapıldı. Gelecek hafta belediyeden iskân ruhsatının çıkması ve binanın 29 Ekim'de Cumhurbaşkan Erdoğan tarafından açılması bekleniyor. Ankara'nın Söğütözü semtindeki yeni Cumhurbaşkanlığı binası ve kampusunun kullanıma açılabilmesi için TOKİ, Büyükşehir Belediyesi'ne iskân başvurusunda bulundu. Halen inşaat-imar ruhsatı olan binada oturum sağlanabilmesi için belediyeden iskân ruhsatı alınması gerekiyor. Ruhsatın gelecek hafta belediyeden alınması bekleniyor. Ruhsatın alınmasıyla yaşanan tartışmalar da sona ermiş olacak. Daha önce idare mahkemesinden çıkan yürütmeyi durdurma kararı Danıştay'a gitmiş ve Yüksek Mahkeme, Başbakanlık'm haklı olduğuna karar vermişti. İskân ruhsatıyla birlikte binanm ve kampusun Cumhurbaşkanlığı tarafından kullanımı da tescillenmiş olacak. Yeni bina, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 29 Ekim'de hizmete açılacak. Cumhuriyet...