28 / 04 / 2024

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.



Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tura kalırken, Cumhurbaşkanı adayları ekonomik vaatleri ile yeniden seçmen karşısına çıkacak. Hayat pahalılığı nedeniyle ekonomik şartların her geçen gün zorlaştığı günümüzde ise Cumhurbaşkanı adayların sabit gelirliler ve çiftçilere yönelik vaatlerini artırması bekleniyor.

Asgari ücretliler 28 Mayıs a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Ekonomim Gazetesi’nden Hüseyin Gökçe’nin haberinde, Türkiye’nin ekonomik sorunlar yaşadığı bir dönemde hem sabit gelirliler hem de çiftçilerin büyük sıkıntılar yaşadığına işaret edilerek hayat pahalılığının önemli kısmının gıda kaynaklı olması nedeniyle kamuoyunda dikkatlerin çiftçilere yöneldiği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön