13 / 05 / 2024

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.



SOĞAN, PATATES PROPAGANDASI YETMEDİ!

Haberde, çiftçilerin de artan maliyetler nedeniyle dertli olduğu, elde ettikleri gelirin masraflarını bile karşılamaya yetmediğinden yakındığı kaydedildi. Her iki kesimin de sıkıntıda olmasına rağmen TBMM ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mevcut iktidarın en fazla oyu aldığına işaret edilen haberde, Millet İttifakı’nın ‘Et fiyatları ve soğan fiyatları’ndaki artışa vurgu yaparak gerçekleştirdiği propagandanın ise sonucu kendi lehine çevirmesine yetmediğine vurgu yapıldı.

Diğer yandan mevcut iktidarın da Cumhurbaşkanlığı seçimleri kazanabilmek için gündemdeki sorunların bilincinde olarak seçmenin karşısına yeni ekonomik vaatler ile çıkacağı kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön