06 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayı içi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı içi

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan "sanal tur" bölümünün kapsamı genişletilerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın görüntülerine de yer verildi.Sanal tur bölümüne "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" başlığı altında yeni panoramik görüntüler eklendi.

KKTC'deki saray için bir ihale daha yapılacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2 milyar 285 milyon Türk Lirası harcanarak Kuzey Kıbrıs’a inşa edilen 'saray' için bir dev bir ihale daha düzenlendiği kaydedildi.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Hastanelere personel alımı yapılacak! 17 bin personel için Cumhurbaşkanlığı onay verdi!

17 bin personel hastanelere alınacak, KPSS şartı aranmıyor. Cumhurbaşkanlığı duyurdu. Tüm gözler haberde..

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı personel arıyor. Çeşitli alanlarda 12.554 TL maaş karşılığında personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

3600 Ek Gösterge'de çalışma tamamlandı, gözler Cumhurbaşkanlığı'nda! İşte yeni ek göstergeler/emekli maaşı ikramiyeleri

Milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulduktan sonra açıklanacak. Peki, 3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Emeklilere yarayacak mı? Düzenleme ne zaman yürürlüğe girecek? İşte 3600 ek gösterge hakkında tüm detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Mimarlar Odası'ndan SİT alanlarına bina yapılmasına ilişkin açıklama!

Mimarlar Odası, 1. Derece SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasına karşı açtığı davayı kazandı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı içi Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı içi

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan "sanal tur" bölümünün kapsamı genişletilerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın görüntülerine de yer verildi.


Cumhurbaşkanlığı'na ait " www.tccb.gov.tr"internet sitesinde yer alan ve Cumhurbaşkanlığıyla ilgili görsellerin yer aldığı sanal tur bölümünün kapsamı genişletildi. 


"Atatürk Müze Köşkü" ve "Başyaverlik" başlıklarının yer aldığı sanal tur bölümüne "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" başlığı altında yeni panoramik görüntüler eklendi. 


Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın görüntülerine " www.tccb.gov.tr" sitesinde ana sayfada "sanal tur" linkinden,Cumhurbaşkanlığı İOS mobil uygulamasından ve Flash destekli veya iOS işletim sistemli tüm cihazlardan erişilebilecek.


Uygulamanın girişinde bölümlerle ilgili kısa bilgilerin de yer aldığı sanal gezide, "Ana Tören Alanı", "Ana Bina", "Portreler", "Basın Salonu", "Kış Bahçesi", "Konferans Salonu", "Fuaye", "Kabul Salonu", "Havuzlu Bahçe" gibi 26 başlıkta Cumhurbaşkanlığı Sarayı içerisindeki mekanlarda 360 derece görsel tur...