23 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayı için Erdoğan ne dedi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı için Erdoğan ne dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan ziyaretinden önce Esenboğa Havalimanı’nda gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, maliyeti ile gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı Sarayı için de önemli açıklamalar yaptı...

İBB, Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu'nun yapımı için 5. kez Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu!

İBB, Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’na alınmayarak 4 kez reddedilen Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projesi için 5. defa İBB tarafından başvuru yapıldı. İşte ayrıntılar...

KKTC'deki saray için bir ihale daha yapılacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2 milyar 285 milyon Türk Lirası harcanarak Kuzey Kıbrıs’a inşa edilen 'saray' için bir dev bir ihale daha düzenlendiği kaydedildi.

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 

Resmî Gazete’de yayımlandı! Devletten yağlı tohumlu bitkiler için yüzde 75 hibe desteği 

Hiçbir şey ekilmeyen ve boş bırakılan araziler için hibe desteği kararı alındı. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; baklagil, hububat, kanola, ayçiçeği, aspir ve soya gibi yağlı tohumlu üretim yapanlara destek verilecek.

Malatya deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Malatya'da depremzedeler için inşa edilen deprem konutları için geri sayım başladı. 10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer konutları inceledi.

İzmir'de 5 bin 800 binanın dönüşümü için onay bekleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ekim'den sonra hasar gören, binaların dönüşümü için Dünya Bankası’yla 340 milyon dolarlık anlaşma sağladı. Proje için şu anda Cumhurbaşkanlığı'ndan onay bekleniyor. 

Konya Sarayönü ilçesi için kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Konya Sarayönü için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Sarayönü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı için Erdoğan ne dedi Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı için Erdoğan ne dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili olarak "Yeni yapılan cumhurbaşkanlığı sarayıyla ilgili tartışmalar kamuoyuna yansıdı. Maliyetine ilişkin bazı eleştirileri vardı. bunu nasıl değerlendirirsiniz?" şeklindeki soru üzerine şu açıklamayı yaptı; 


"Bildiğim kadarıyla başbakanlık bu konuyla ilgili açıklama yapmış olması lazım yada yapacak.


Başbakanlığın Cumhurbaşkanlık Sarayı açıklamasını okumak için tıklayın!

Bakın bu ülkede taş üstüne taş koyanlar var, ama yine bu ülkede taş üstüne taş koymayı hayal edemeyenler var. Bu tür yaklaşımların içinde bulunanlar bunlar artık tamamen eski Türkiye'de kaldı.


Eski Türkiye'de araba yoksa yaya gidelim diyenler vardı. Allah rahmet etsin Özal geldi, başbakanlığa bir iki tane uçak aldı, ki onu ciddi manada eleştirenler hakaret edenler oldu. Ama o hakaret edenler sonra aynı uçaklara bindiler. Niye? Çünkü artık modern dünyada...