18 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi inşaatı

Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi inşaatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Orman Çiftliği'nin Beştepe mevkisinde yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı yerleşkesini inceledi. Erdoğan, incelemelerin ardından Orgeneral Doğan Güreş'in cenazesine katılmak üzere Kocatepe Camisi'ne geçti.

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatları yerle bir oldu. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç TL? 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi inşaatı Haberi

Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Atatürk Orman Çiftliği'nin Beştepe mevkisinde yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde incelemelerde bulundu. 



Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile binada yaklaşık 1 saat kaldı. 


Erdoğan, incelemelerin ardından 21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş'in cenazesine katılmak üzere Kocatepe Camisi'ne geçti.


Bu arada, Beştepe'deki cumhurbaşkanlığı binası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki resepsiyona ev sahipliği...