20 / 05 / 2024

Cumhuriyet Kulesi ihalesi

Cumhuriyet Kulesi ihalesi

İnşaatına 17 yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlanan Cumhuriyet Kulesi için yeni ihaleye çıkıldı. Yapılan yeni ihaleyi Çaykur Rizespor’un başkanının sahibi olduğu şirket kazandı.

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Milli Emlak o ilde 266 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 28 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:25'te yapılacak.

Ankara'nın siluetini bozan vericiler için yeni öneri!

Ankara'da çirkin bir görünüme neden olan radyo-televizyon vericiler Çamlıca Kulesi'ne benzer bir çözüm önerisi getirildi. Öneride vericilerin Cumhuriyet Kulesi'nde toplanması tavsiye edildi. 

Merkez Bankası 20 ton altın tutarında swap ihalesi açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi, 2021 yılında açılışı yapılacak Cumhuriyet Kulesi'nin yapımına son sürat devam ediyor.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Cumhuriyet Kulesi kira gelirleriyle 2 yılda kendini amorti edecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye kaynaklarını verimli kullanarak yapılan yatırımlar sayesinde Keçiören Belediyesini Türkiye’nin en itibarlı belediyesi haline getirdiklerine dikkat çekti. 

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Cumhuriyet Kulesi ihalesi Haberi

Cumhuriyet Kulesi ihalesi

Keçiören’deki Cumhuriyet Kulesi için yine milyonlarca lira harcandı. Yapımına 17 yıl önce başlanmasına rağmen hala tamamlanamayan kule için bu zamana kadar toplam 17 milyon TL harcandı. Geçen günlerde de kulenin tamamlanması için yaklaşık 60 milyon TL’lik bir ihale gerçekleştirdi.

Birgün'de yer alan habere göre; Keçiören Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü 10 Nisan’da ‘Cumhuriyet Kulesi’nin tamamlanması’ için bir ihale gerçekleşti. Kamu İhale Kanunu’nun ‘belli istekliler arasında’ yöntemiyle yaptığı ihaleye dört şirket katıldı. 59 milyon 753 bin TL teklif veren Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi’nin ihaleyi kazandığı açıklandı. Şirket ile AKP'li belediye arasında da 6 Mayıs tarihinde, kule inşaatının 480 gün içerisinde tamamlanması için sözleşmeye imza atıldı.

ŞİRKETİN SAHİBİ RİZESPOR'UN BAŞKANI

Cumhuriyet Kulesi’nin tamamlama ihalesini kazandığı açıklanan Has-Kar Harita Kadastro...