19 / 05 / 2024

cumhuriyet meydanındaki dükkanlar kaldırılacak mı

cumhuriyet meydanındaki dükkanlar kaldırılacak mı

Antalya'da kentin en önemli merkezi Cumhuriyet Meydanı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Antepe şirketi tarafından hazırlanan projeyle 4 bin 700 metrekarelik meydan alanı 6 bin 700 metrekareye yükselecek.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki dükkanlar kiraya veriliyor!

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

cumhuriyet meydanındaki dükkanlar kaldırılacak mı Haberi

cumhuriyet meydanındaki dükkanlar kaldırılacak mı


Antalya'nın en önemli noktası, onlarca yıldır mitinglerden konserlere, bayram kutlamalarından eylemlere birçok tarihi olaya şahitlik eden ve binlerce insanı ağırlayan Cumhuriyet Meydanı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Antepe şirketi tarafından hazırlanan projeyle büyük bir değişim geçirecek. Antalyalıların yanısıra yurtdışı ve yurtiçinden gelen binlerce misafiri ağırlayan Cumhuriyet Meydanı'na ilk defa görücüye çıktı. Projenin danışmanlığını ise Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin eski başkanı Osman Aydın yürütüyor.


MEYDANIN ÖZGÜN YAPISI KORUNACAK


Cumhuriyet Meydanı'nda uygulanacak yeni proje hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Atatürk ve Anıtı ve Tophane Çay Bahçesi ile Cumhuriyet Meldanı'hnın özgün yapısının korunacağını söyledi. Meydanın kirli görüntülerden kurtarılarak Antalya'ya yakışır modern bir hale dönüştürüleceğini anlatan Türel, yılbaşına kadar ihalesinin yapılacağı ve düzenleme çalışmalarına başlanacağını açıkladı. Başkan Türel, projeye Antalya Valiliği'nin maddi katkı...