12 / 05 / 2024

Cumhuriyet Parkı ve Meydanı

Cumhuriyet Parkı ve Meydanı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Başbakan Bülent Ecevit’in ölümünün 6. yıldönümünde Ataşehir Belediyesi tarafından Ecevit ismini ölümsüzleştirmek için yapılan parkın ve heykelin açılışını gerçekleştirdi

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! Bugün çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile altın fiyatların rekor kırdı. Altın adeta tozu dumana katarken, çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

44 milli park ve 249 tabiat parkı 1 Haziran'da açılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Tabiat parkı ve milli parklar artık 20 yıllığına kiralanabilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, tabiat parkı ve milli parklarda 29 yıl süreyle yatırımcılara kiraya verilen alanların kira süreleri 20 yıl olarak yeniden düzenlendi.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Cumhuriyet Parkı ve Meydanı Haberi

Cumhuriyet Parkı ve Meydanı

Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan Bülent Ecevit Parkı ve Heykeli, Cumhuriyet Meydanı, Spor Tesisleri ve Kız Öğrenci Konukevi’nin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapıldı. 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin ev sahipliğini yaptığı açılışlara; Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak ve Umut Oran, Meclis Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekilleri’nden Oktay Ekşi, Kadir Gökmen Öğüt, Mahmut Tanal’ın da bulunduğu milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile CHP’li İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.


Açılışa, tiyatro ve sinema oyuncularından Tarık Akan, Halit Akçatepe, Tuncay Akça, Oktay Kaynarca, Enis Fosforoğlu, Veysel Diker, Mahir İpek, Ferdi Akarnur, müzik dünyasından Edip Akbayram, Hüseyin Turan ve Cengiz...