14 / 05 / 2024

Cumhuriyet resepsiyonu 2018

Cumhuriyet resepsiyonu 2018

Türkiye Cumhuriyeti'nin 95'nci kuruluş yıldönümünde ilkler yaşanacak. Dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı 29 Ekim’e denk getirildi...

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu İYH'de yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her yıl Cumhurbaşkanlığı'nda gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu bu yıl İstanbul Yeni Havalimanı'nda yapacağını açıkladı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi, 297 ada, 2 parselin kuzeyinde bulunan tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı 31 Mayıs 2018 tarihinde askıya çıkarıldı...

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde, heyelan tehlikesi nedeniyle 'Riskli Alan' ilan edilen 26 bin metrekarelik alan için kentsel dönüşüm projesi hazırladı.

Cihan İnşaat Avrupark projesi 2018 yılında teslim!

2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan Avrupark Bahçekent projesi, Cihan İnşaat imzası ile yükseliyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor.

Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezinin inşaatında sona gelindi.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında tamamlanacak!

Keskin virajlarla dolu Sabuncubeli rampasına alternatif olarak yapılan tünelin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.İzmir- Manisa Karayolu’nda yer alan Sabuncubeli Tüneli’nin inşaatına yeniden başlanacak.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 7 bin 500 TL'ye! 2018'de teslim!

Beyoğlu Hacıhüsrev'de hayata geçirilen Piyalepaşa'da 760 daire ve 190 rezidans bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Elite World, St. Petersburg'taki otellerini 2018'de açacak!

Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk resort otelini açtı. Yurt dışında ise St. Petersburg'da biri 4 yıldızlı, biri 5 yıldızlı iki otelin yapımına başlandı. Bu iki otelin açılışı 2018 yılında olacak.

3. Havalimanı Kasım 2018'e kadar teminat altında!

İstanbul’un 3’üncü Havalimanı Projesi, inşaat riskleri, üçüncü şahıs mali mesuliyet ve kar kaybı kapsamında Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından 2018’in Kasım ayına kadar güvenceye alındı.

Cumhuriyet resepsiyonu 2018 Haberi

Cumhuriyet resepsiyonu 2018

Cumhuriyet resepsiyonu ilk kez Ankara dışında ve havalimanında yapılacak. 8 bin kişinin davet edildiği havalimanı açılışı için birçok devlet ve hükümet başkanı ile misyon temsilcileri de İstanbul’a gelecek.

Star'da yer alan habere göre; İstanbul İstanbul Havaalanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda aralarında Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi’nin de olduğu dünya liderlerinin katıldığı dev bir törenle açılacak. 

Edinilen bilgiye göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Erdoğan ile birlikte devlet erkanı sabah saatlerinde Anıtkabir’i ziyaret edecek. Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tebrikleri kabul edecek. Erdoğan ardından tarihi açılış için İstanbul’a geçecek. 

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilecek resepsiyon ilk kez Ankara dışında İstanbul’da yapılacak. 29 Ekim resepsiyonuna toplumun her kesiminden temsilciler davet edildi. Resepsiyona; siyaset, iş, sanat, spor ve medya dünyasından isimler...