01 / 05 / 2024

Cumhuriyet Spor Tesislerinin içinde neler olacak

Cumhuriyet Spor Tesislerinin içinde neler olacak

Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan'ın açtığı Aile Çay Bahçesi açılışında semt sakinlerine 3 müjde verdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Ordu'nun yeni spor tesislerinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribünün yüzde 60'ını tamamladı.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

AOÇ’de spor alanı tartışması!

Büyükşehir Meclisi, AOÇ arazisi içinde Gençlik Spor Bakanlığı’na tahsis edilen 131 dönümlük alandaki spor tesislerinin yapımını Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmesini kararlaştırdı.

Bozüyük'te spor tesislerinin inşaatı sürüyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, asfalt şantiyesinde ve yeni yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile tenis kortunda incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Spor Tesislerinin içinde neler olacak Haberi

Cumhuriyet Spor Tesislerinin içinde neler olacak

Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan'ın açtığı Aile Çay Bahçesi açılışında semt sakinlerine 3 müjde verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile görüştüğünü belirten Mertoğlu, Cumhuriyet Spor Tesisleri'ne halı saha, basketbol sahası ve fitness salonu açılacağını müjdeledi. Semt merkezine aile çay bahçesi kazandıran Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, "Hem semtimizin canlılık ve hareketlilik kazanması, hem de sosyal alanlar oluşturmak için böyle bir girişimde bulunduk. Mesai saatlerim dışında burada vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlara çözüm bulmaya çalışacağım" dedi. Çay bahçesinin açılış kurdelasını kesen AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ise, "Semtimize canlılık getirecek olan mekanın hayırlı olmasını diliyorum. Karşıyaka'nın hızla gelişen semti Cumhuriyet Mahallesi Spor Tesisleri'ni genişletiyoruz. En kısa zamanda semtimize halı saha, basketbol sahası...