06 / 05 / 2024

cumhuriyet üniversitesi refakatçi oteli

cumhuriyet üniversitesi refakatçi oteli

Ünal inşaat tarafından yapılan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından işletilecek olan Türkiye'nin en büyük ve modern refakatçi oteli, hayata geçirildi. Otele Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın adı verildi.

4A, 4B, 4C emeklileri geri sayıma başladı! Cumhuriyet Bayramı 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Milyonlarca emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi için geri sayıma başladı. Peki, 5 bin TL ikramiye hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte tüm ayrıntıları...

Artık işsiz kalmayacaklar! KPSS'den 65-66-68 alanlara müjde!

KPSS'den alınan 65 ve üstü puan alanlar, Pamukkale Üniversitesi'nde işbaşı yapabilecek. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, tespit edilen pozisyonlarda iş yapabilecekler. İşte tüm detaylar.

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) için sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları resmen açıklandı. MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Akdeniz Üniversitesi 29 iş yerini kiraya verecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkanı kiraya verecek.

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Akdeniz Üniversitesi 29 iş yerini kiraya veriyor!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkân yerlerini kiraya verecek.

cumhuriyet üniversitesi refakatçi oteli Haberi

cumhuriyet üniversitesi refakatçi oteli

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından işletilecek olan Türkiye'nin en büyük ve modern refakatçi oteli, hayata geçirildi. Ünal inşaat tarafından yapılan otele, Ünal inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın adı verildi. 5 katlı ve 90 yataklı otel, refakatçilere ücretsiz hizmet verecek. 


Refakatçi otelinin açılışında konuşan Özlem Ünal, "Hastanede, hasta yakınlarının konaklama sorunlarının çözüleceğini düşünüyorum" dedi. Ahmet Ünal ise insanların ardında bıraktığı eserlerle ölümsüz olduklarının altını...