09 / 05 / 2024

cunda ve lale adaları birleştiriliyor mu

cunda ve lale adaları birleştiriliyor mu

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sezgin tarafından kuruldu.

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Lale Kısıklı Konakları fiyat listesi 2021!

Lale Kısıklı Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Lale Kısıklı fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline tepki!

Ayvalık'taki Alibey Adası (Cunda) ve Çamlık Kentsel Sit Alanları'na ait Koruma Amaçlı İmar Planlarının, Balıkesir Koruma Bölge Kurulu’nun kararı ile iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Ayvalık Tabiat Platformu ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Ayvalık'ın korunmasını talep ediyor.

Kırşehir'deki Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi restore edilecek!

Kırşehir'de 13. yüzyılda yaptırılan Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi yapılacak restorasyon çalışması ve çevre düzenlemesiyle turizme kazandırılacak.

Bright İstanbul Gayrimenkul  İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bright İstanbul Gayrimenkul  İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yıldırım ve Lale Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Vega Öğrenci Yurdu Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vega Öğrenci Yurdu Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akkaya ve Lale Cansever Akkaya ortaklığıyla kuruldu.

cunda ve lale adaları birleştiriliyor mu Haberi

cunda ve lale adaları birleştiriliyor mu

Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak köprü için temel atma töreni düzenlendi.


Törende konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçede uzun yıllardır konuşulan ve hayali kurulan Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak olan taş köprünün temelinin atılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Köprünün Ayvalık'ın mimarisine uygun bir model olan ve Ayvalık halkının da yapılan anketlerde oy verdiği taş eksenli köprü olarak inşa edilecek olmasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Gençer, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, Ayvalıklıların yıllardır hayalini kurduğu köprüyü inşa etmek için aylardır hummalı bir çalışma temposu içerisinde olması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da yıllardır konuşulan Cunda Köprüsü meselesini çözdüklerini söyledi.


Balıkesir'in...