17 / 05 / 2024

Cüneyt Yıldız kim

Cüneyt Yıldız kim

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız kimdir? Cüneyt Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cüneyt Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cüneyt Yıldız..

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadjer Bellatiche ve Hamza Rezgui tarafından kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde son durum!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin merhum başkanın ölüm yıl dönümünde tamamlanacağını söyledi.

Cüneyt Yıldız kimdir?

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız kimdir? Cüneyt Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cüneyt Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cüneyt Yıldız..

Taner Yıldız: 2014'ün ilk altı ayında 2,625 MW'lık elektrik santrali devreye alındı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 2014'ün ilk altı ayında 2,625 MW gücünde santral devreye alındığını ve bu santrallerin yatırım bedelinin 7 milyar lira olduğunu açıkladı.

Taner Yıldız: Ülkemiz elektrik santrali sayısı 1000'i geçti!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız "2014’ün ilk 6 ayında 2 bin 625 megavat gücünde santral devreye alındı. Devreye alınan bu santrallerin yatırım bedeli 7 milyar lira" açıklamasında bulundu.

Taner Yıldız: Türkiye enerji kurulu gücü 66 bin 134 MW değerine ulaştı!

Taner Yıldız "2013 yılı mayıs ayı sonunda 58 bin 323 MW olan Türkiye toplam enerji kurulu gücü, 2014 Mayıs sonu itibarıyla yüzde 13,4 artışla 66 bin 134 MW değerine ulaştı"dedi.

Ev dekorasyonu sitesi Perabulvari.com Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak tanıtıldı!

Ev dekorasyonu, gurme lezzetler ve sanatı buluşturan e-ticaret sitesi Perabulvari.com, Birleşik Krallık tarafından İstanbul’da düzenlenen GREAT Yaratıcılık Festivali’nde “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olarak tanıtıldı...

Ar Yıldız'dan 8 Mart'ta Kadının Değerini Bilen Erkekler'e ödül!

Kadınlar, Facebook'ta 8 cümle ile eşlerini anlatacak; birincilik ödülü Side'de 5 yıldızlı ikinci balayı... Mutfaktan başlayarak yaşamın her alanında Türk kadınının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Ar Yıldız, erkekleri de bu çabaya ortak olmaya çağı

Cüneyt Yıldız kim Haberi

Cüneyt Yıldız kim

Cüneyt Yıldız kimdir?

Cüneyt Yıldız, 22 Haziran 1975’te Gürsu’da doğdu. 1988 yılında Gürsu Atatürk İlkokulu'ndan, 1995 yılında ise Bursa Anadolu Ticaret Lisesi “Yönetim ve Ticaret Sekreterliği bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Dumlupınar Üniversitesi İnşaat bölümünden mezun oldu.


2007  yılında AK PARTİ Gürsu İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek,  2011 yılına kadar Ekonomik İşlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 17 Aralık 2011 tarihinde yapılan ilçe kongresinde İlçe Başkanı seçildi.


Gürsu’da Akaryakıt, kuyumculuk,inşaat ve tarım alanlarında faaliyet gösteren Cüneyt Yıldız Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.


Gürsuda köy köy, mahalle mahalle gezerek halkın beklentilerini ve sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşması noktasında gayret gösterdi.


Gürsu'ya hak ettiği yatırımların gelmesi için 01.11.2013 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.


Ekip ruhu ile çözüm odaklı...