07 / 05 / 2024

Cüneyt Yüksel kimdir

Cüneyt Yüksel kimdir

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Cüneyt Epcim kimdir?

Cüneyt Epcim, 2019 yerel seçimlerinde AKP Hakkari Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Cüneyt Epcim kimdir? Cüneyt Epcim bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Cüneyt Demirkaya: Altyapı ve gayrimenkule yatırım artar!

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya, dünyada son yıllarda emeklilik yatırımcıları hisse ve bono gibi geleneksel yatırım araçlarının yanında altyapı ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarına artan oranda yatırım yaptıklarını belirtti.

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde son durum!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin merhum başkanın ölüm yıl dönümünde tamamlanacağını söyledi.

Cüneyt Yüksel kimdir Haberi

Cüneyt Yüksel kimdir



Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam eden yatırım projelerini ziyaret etti. 



KAYMAKAMLIK BİNASI YIL SONUNA HAZIR



Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel "Kaymakamlık Binamızda milli eğitim, müftülük, tarım ilçe müdürlüğü gibi kurumlar yeni binamızda toplanacak. Yıl sonuna kadar binamız tamamlanacak ve içine kurumlarımız yerleşmiş olacak" dedi.


ADLİYE 2018 MAYIS'TA BİTECEK 


Cüneyt Yüksel yaptığı açıklamada  "Çorlu Adliyemiz bitti şükür. Süleymapaşamızın yeni bir adliye binasına ihtiyacı vardı. Adliyemiz 3 ayrı binada hizmet veriyor. 2018 Mayıs'ında yeni adliyemize geçmiş olacağız " sözlerini kaydetti. 


ŞEHİR HASTANESİ 18 AY SONRA HİZMETTE!


Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde tamamlanacağını dile getiren Cüneyt Yüksel "Devlet Hastanemiz 400 bin nüfusa hizmet veriyor. Büyük bir rakam. Hükümetimiz şehir hastanelerini yapıyor. Bunların birisi de Tekirdağ'a yapılıyor. İnşaat başlıyor. Şantiyesi kuruldu. Tekirdağ'ımıza yakışır bir hastane olacak. İnşaatı...