15 / 05 / 2024

çüngüş okul inşaatı son durum

çüngüş okul inşaatı son durum

Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi...

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

İnşaat patronları kriz sonrası yeni fırsatlara odaklandı! 

Ekonomide yaşanan krize dair birçok senaryoyu masaya yatıran ve ağırlıklı olarak toparlanmanın yavaş olacağını öngören inşaat patronları, krizin getirdiği yeni fırsatlara odaklanarak yeni dönem yatırım rotasını çizmeye hazırlanıyor.

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

çüngüş okul inşaatı son durum Haberi

çüngüş okul inşaatı son durum


Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Yeniköy’de inşaatı devam eden 12 derslikli 8 yıllık okulun onarım çalışmasını inceleyen Kaymakam Çelikel, okul ile Yeniköy arasının parke taşı ile döşeneceğini söyledi. Kaymakam Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Kırıkhan...