07 / 07 / 2024

Curise gemileri

Curise gemileri

İstanbul turizmi için en önemli gelir kaynaklarından biri olan curise gemileri rotalarından İstanbul'u çıkardı...

Akbank resmen gemileri yaktı. Akbank tarafından yapılan flaş açıklamaya şimdi bakın

Özel bankalar arasındaki kredi yarışı hayli ilginç bir hal almaya devam ediyor. Akbank tarafından da çok özel bir kredi kampanyası hazırlandı. İşte büyük ses getiren kampanyanın detayları...

İş Bankası resmen gemileri yaktı. Bankadan flaş açıklama siz de şimdi bakın

İş Bankası özel bankalar arasında kredi rekabeti konusunda gemileri yakan bankalar arasında yer almışa gözüküyor. Banka tarafından sağlanan son kredi imkanını duyanlar büyük bir şaşkınlık yaşıyor. İşte detaylar...

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

İstanbul depremi planı: Depremzedeler için tahliye yolları belirlendi!

İstanbul'da 7.5 şiddetinde olması öngörülen büyük deprem için hazırlıklar yapıldı. Plana göre, depremzedeleri şehir dışına çıkarmak amacıyla İstanbul açıklarında tahliye gemileri duracak. Tahliye aşamasında hava, kara ve demir yolunun da kullanılması hedefleniyor. 

Kanal İstanbul için ikili formül!

Kanal İstanbul Projesi için ikili formül gündeme alındı. Hazırlanan rapora göre savaş gemileri boğazdan, ticaret gemileri ise Kanal İstanbul'dan geçecek.

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Kruvaziyer gemilerinin iptali Alsancak esnafına kepenk kapattırdı!

Kruvaziyer gemileri, terör olayları nedeniyle İzmir’i rotalarından çıkarınca, İzmir Alsancak Liman esnafı da kepenk kapatmak zorunda kaldı

Galataport'ta dönüşüm başladı!

İstanbul'da yıllarca kurvaziyer gemileri ve turistleri ağırlayan İstanbul limanında dönüşüm başladı. Çalışmalarda, kamuoyunda Galataport adıyla binilen Salıpazarı Kruvaziyer limanı projesinde sahil kesiminde bulunan bazı binalar yıkım işlemi tamamlandı.

Mudanya'ya yeni liman yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya ilçesinde yük gemileri için liman inşa edileceğini bildirdi.

Twist Kuveyt Avenue Mall'da mağaza açtı!

Türk tekstil sektörünün amiral gemileri arasında yer alan Ayaydın & Miroglio Grubu markalarından Twist, Kuveyt’te mağaza açtı. 7 farklı ülkede 12 mağazası bulunan grup, Kuveyt’teki ilk mağazasını ise 2014 yılında Ipekyol markasıyla açmıştı.

Ambarlı'ya Ro-Ro projesi için özel liman yapılacak!

TIR ve kamyonların İstanbul trafiğine girmeden, Avrupa’dan Asya’ya geçmesini sağlayacak Ro-Ro gemileri için Ambarlı’ya özel liman yapılacak. Trafikten günde 2 bin TIR eksilecek.

Curise gemileri Haberi

Curise gemileri

Timur Bayındır, İstanbul turizmi için en önemli gelir kaynağı olan curise gemilerinin İstanbul'dan rotalarını çevirdiğini belirtti. İstanbul indirme bindirme noktasıydı turislerin müzeleri ziyaret edip alışveriş yaptıklarını...